Zadovoljna.si
David in Victoria Beckham

Novice

Okronali so najbolj eleganten zvezdniški par na svetu

N. Č.
27. 10. 2023 05.00
0

Za laskavi naziv so se potegovali številni priljubljeni zvezdniški pari, med njimi sta bila seveda tudi David in Victoria Beckham, a kljub temu, da je bila konkurenca precej huda, je bil zmagovalec lahko na koncu samo eden.

Naziv najbolj elegantnega zvezdniškega para na svetu sta si prislužila valižanski princ in pricesa, William in Kate Middleton. Nobenega dvoma ni, da je za njuno zmago zaslužna predvsem Kate, ki že nekaj časa velja za pravo modno ikono, kosi, ki jih nosi, pa s svetlobno hitrostjo izginjajo s trgovskih polic. 

Bodoča kralj in kraljica sta se za zmagovalca borila z zvezdniško zasedbo parov, med katerimi so tudi Taylor Swift in Travis Kelce, Victoria in David Beckham, Hailey in Justin Bieber ter Harry Styles in Taylor Russell. Amal in George Clooney, Beyoncé in Jay-Z ter Zendaya in Tom Holland, se sploh niso uvrstili med prvih 10.

Naziv je kraljevemu paru podelila znamka Karen Millen, ki je po naključju ena izmed Katinih najljubših modnih znamk. Da bi identificirali najbolj eleganten zvezdniški par na svetu, so raziskovalci analizirali več kot pet milijonov objav na družbenih omrežjih s ključniki, ki so povezani s stilom, raziskava pa je vključevala tako TikTok kot Instagram, v kombinaciji z iskanji v spletnem brskalniku Google

Najbolj seksi Slovenec navdušil z mišicami
Preberi še
Najbolj seksi Slovenec navdušil z mišicami

Osredotočili so se na tri ključnike (slog, obleka, moda), nato pa so parom dodelili oceno med številom 0 in 10. Zmaga Kate in Williama je bila prepričljiva, prislužila sta si namreč oceno 10/10. Omenimo lahko tudi dejstvo, da je TikTok povezan s slogom Kate Middleton zbral povprečno 381,4 milijona ogledov na ključnik in popolnoma izničil 229 milijonov ogledov na ključnik, ki si jih je prislužila manekenka Hailey Bieber.

Kate Middleton in princ William sta si prislužila oceno 10/10.
Kate Middleton in princ William sta si prislužila oceno 10/10.FOTO: Profimedia

Zmaga valižanske princese je bila prepričljiva tudi na Instagramu, kjer je zbrala povprečno 72,6 tisoč objav pod vsako oznako, v povezavi z modo, kar je dve tretjini več kot superzvezdnica Taylor Swift (43,7 tisoč objav).

Tudi iskanja v spletnem brskalniku Google so šla valižanski princesi na roko, konkurenco ji je delala predvsem supermanekenka Kendall Jenner, ki se je prav tako uvrstila na peto mesto najbolj iskanih zvezdnic na svetu. Kljub temu, da je bila za zmago zaslužna predvsem Kate, pa se je do neke mere izkazal tudi William, ki se je uvrstil med 15 najbolj iskanih moških zvezdnikov na svetu. 

Ženske pravijo, da je to najbolj seksi moški v Veliki Britaniji
Preberi še
Ženske pravijo, da je to najbolj seksi moški v Veliki Britaniji

Drugo mesto sta si prislužila Hailey in Justin Bieber, na tretje in četrto mesto pa sta se uvrstila para Kendall Jenner in Bad Bunny ter Taylor Swift in Travis Kelce. Na zelo uglednem petem mestu sta princ Harry in Meghan Markle, ki sta v skupnem seštevku precej zaostala za Williamom in Kate, čeprav je Meghan najbolj iskana zvezdnica na svetu.

Princ Harry in Meghan Markle sta se uvrstila na peto mesto.
Princ Harry in Meghan Markle sta se uvrstila na peto mesto.FOTO: Profimedia

Na šestem mestu sta z oceno 1.4 pristala Harry Styles and Taylor Russell, na sedmem z oceno 1.1 Gigi Hadid in Cole Bennett, na osmem z oceno 1/10 Kylie Jenner in Timothee Chalamet, deveto mesto sta si prislužila z oceno 0.8 Victoria in David Beckham, na deseto mesto pa sta se z oceno 0.7 uvrstila Ariana Grande in Ethan Slater.

Pravijo, da je najbolj seksi ženska na svetu
Preberi še
Pravijo, da je najbolj seksi ženska na svetu

Nekateri izmed naših najljubših slavnih parov, za katere smo mislili, da se bodo dobro znašli na modnem merilniku, so se dejansko uvrstili precej slabo, pri čemer sta Zendaya in Tom Holland na 12. mestu za Blake Lively in Ryanom Reynoldsom. Rihanna in ASAP Rocky sta dosegla le 0,4 od 10, Queen B in Jay-Z pa le 0,1 ja, tudi mi si belimo glave!

Mailing

Moda

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
David in Victoria Beckham sta zasedla šele deveto mesto.
David in Victoria Beckham sta zasedla šele deveto mesto.FOTO: Profimedia
Znane Slovenke, ki so blestele na letošnji POP Promenadi
Preberi še
Znane Slovenke, ki so blestele na letošnji POP Promenadi
Pop princesa iskreno o splavu, prevari in zlorabi
Preberi še
Pop princesa iskreno o splavu, prevari in zlorabi

Vir: metro.co.uk

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375