Zadovoljna.si
Jurij Zrnec

Novice

Ta slovenska serija presega rekorde gledanosti

Zadovoljna.si
16. 12. 2023 05.00
0

Več kot 150 slovenskih in več kot 3000 tujih obrazov na VOYO združuje več kot 15.000 vsebin, ki jih uporabnice in uporabniki gledajo kjer koli in kadar koli. Njegova prednost ostaja ponudba izvirnih serij in lokalnih vsebin.

Izvirne vsebine v vrhu gledanosti

VOYO originalna produkcija, slovenski šovi, komedije, oddaje, akcija in drama so žanri, ki so na vrhu lestvice najbolj gledanih vsebin med naročniki. Rekorde gledanosti presega priljubljena serija Ja, Chef!, ki je s preteklimi sezonami imela več kot 25 milijonov ogledov. Prigode v kuhinji prestižne restavracije "Chateau de Philippe" pa se še stopnjujejo v osmi sezoni. Vsak četrtek se noži, lonci in ljubezenske iskrice vrtijo z novimi epizodami.

V nedeljo bo na POP TV zasijala nova zvezda!
Preberi še
V nedeljo bo na POP TV zasijala nova zvezda!

Da naročniki prepoznavajo izvirne vsebine, ki jih ponuja VOYO, dokazujejo tudi podatki. V letu 2023 je v povprečju naročnik gledal vsebine na VOYO kar 10.813 minut, kar je več kot lani.

Jurij Zrnec v seriji Ja, Chef!
Jurij Zrnec v seriji Ja, Chef!FOTO: POP TV

Katere vsebine so VOYO naročnike prepričale v letošnjem letu:

1. Ja, Chef!

2. Gospod profesor 

3. MasterChef Slovenija 

4. Pr'Hostar 2

5. Slovenija ima talent 

6. Super par 

7. Kmetija 

8. Vse punce mojga brata

9. Delovna akcija 

10. Južni vetar 

11. Za hribom 

12. Naša mala klinika

Decembrske novosti

Tudi v drugi polovici decembra se na VOYO obetajo priljubljene vsebine, med katerimi bo izbirala vsa družina. Ljubiteljice in ljubitelji zabavnih šovov se bodo 17. decembra prepustili osemnajsti sezoni Amerika ima talent

Po božičnem večeru, 25. decembra, si naročniki lahko ogledajo serijo TOMA, biografsko dramo o življenju Tome Zdravkovića, zvezdnika nekdanje Jugoslavije, ki je lomil srca z melanholičnimi popevkami. Ljubitelji serij iz regije pa bodo z 28. decembrom lahko uživali v prvi sezoni humoristične srbske serije Složni bratje – naslednja generacija. Ob njej so odraščale številne generacije.

Konec tedna bo VOYO bogatejši za najmlajše junake, saj se knjižnici sinhroniziranih animiranih filmov pridružujejo novi Jelenček Niko 2, Kung fu tačke, Playmobil film in Zmajček Tabaluga. Glasove v njih so posodila številna znana slovenska imena.

Manjkalo ne bo niti pristnega božičnega vzdušja

Še pred božičem, 23. decembra, bo v prvem slovenskem videu na zahtevo zadišalo po piškotih. Specite jih skupaj z vso družino in se prepustite prvemu slovenskemu božičnemu celovečernemu filmu Kapa. Deček, ki nima nič, in deklica, ki ima vse, sledita Božičku in se znajdeta v nočni avanturi, v kateri se bodo obema izpolnile skrite želje. Prepustite se njuni pustolovščini, ki obema prinaša izpolnitev želja, a ne tako, kot sta pričakovala. Morda pa se želje izpolnijo tudi vam. Na VOYO jih že izpolnjujemo kjer koli in kadar koli.

Na svoj račun pa bodo prišli tudi vsi športni navdušenci.

EKSKLUZIVNI ŠPORTNI PRENOSI V ŽIVO

16. 12. // FNC 14 (glavna borba večera: slovenski veteran Miran Fabjan proti Tomislavu Spahoviću iz BiH)

16. 12. // KSW 89

17. 12. // UFC 296: Edwards vs Covington

26. 12. // Boks: Naoya Inoue vs Marlon Tapales

Nove filmske poslastice na VOYO
Preberi še
Nove filmske poslastice na VOYO
Decembra bomo uresničevali sanje
Preberi še
Decembra bomo uresničevali sanje

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493