Zadovoljna.si
Luka in Anamaria - naslovna

Novice

To je zanimalo večino Slovencev

J.V.
11. 12. 2019 12.38
0

Spletni iskalnik Google vsako leto objavi lestvico najbolj iskanih domačih in tujih zvezdnikov, filmov, serij, oddaj ter dogodkov. In sodeč po njihovi statistiki, smo v zadnjih dvanajstih mesecih največkrat 'googlali' ime Luka Dončić, ki je tudi najbolj priljubljena oseba leta 2019, med najbolj zabavne televizijske vsebine pa so se uvrstili šovi Zvezde plešejo, Znan obraz ima svoj glas, Ljubezen po domače in Kmetija!

Na samem vrhu lestvice najbolj priljubljenih iskanj kraljuje eden in edini Luka Dončić, ki v preteklem letu očitno ni kraljeval le na parketu. Luka je obenem tudi najbolj iskana oseba leta 2019 na spletnem iskalniku Google, sledijo pa mu: Wanda Rutkiewicz, mali Kris, ki je združil vso Slovenijo, hollywoodski zvezdnik Bradley Cooper, kolesar Primož Roglič, Kristina Mandarina, ki so jo verjetno iskali predvsem moški pripadniki, influencerka Nives Orešnik, igralka Tina Gorenjak, Kinsey Wolanski ter Miki Šarac.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Na glasbenem področju je leta 2019 prevladovala po kraljica Madonna, medtem ko je drugo mesto zasedel David Amaro iz oddaje Znan obraz ima svoj glas. Sledijo mlada pevka Billie Eilish, skupina Queen, Boris Kopitar, pevka Eva Boto, Elda Viler, rocker Lenny Kravitz, Luka Basi ter še ena tekmovalka oddaje Znan obraz ima svoj glas, Petra Zore. 

Leto pa je bilo zelo pestro tudi kar se tiče filmov, saj je postreglo s kar nekaj filmskimi uspešnicami, o katerih je govorila tudi vsa Slovenija. Prvo mesto pripada filmu Joker, sledi film Bilo je nekoč ... v Hollywoodu, Bohemia Rapsody, Čarovnik iz Oza, peto mesto je zasedel film Maščevalci: Zaključek, tik za petami mu je Stotnica Marvel, sedmo mesto pripada filmu Prvič, v filmi Zvezda je rojena sta blestela Lady Gaga in Bradley Cooper, na lestvico top 10 pa sta se uvrstila tudi Mata Hari in Tisto: Drugo poglavje.

Gaga
GagaFOTO: Profimedia

Letos smo se poslovili od priljubljene serije Igra prestolov, zato ne preseneča podatek, da sodi v sam vrh najbolj iskanih zabavnih televizijskih vsebin. Veliko pozornosti je pritegnila tudi serija Černobil, na seznamu pa so tudi oddaja Znan obraz ima svoj glas, ki jo to nedeljo ob 20. uri na POP TV čaka veliki finale, resničnostni šov Kmerija,  turška serija Lepotica in zver, Ljubezen po domače, Zvezde plešejo, serija Vedno tvoja ter Ljubezen na vasi, ki smo jo prav tako predvajali na POP TV. 

Znan obraz ima svoj glas, 11. oddaja
Znan obraz ima svoj glas, 11. oddajaFOTO: Miro Majcen

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368