Zadovoljna.si
Rachel McAdams in Channing Tatum

Novice

Najbolj romantični filmi za valentinovo

J.V.
13. 02. 2021 09.23
0

Letos bomo valentinovo praznovali nekoliko drugače, a čeprav kulinarična razvajanja v dvoje in sproščanje v savnah odpadejo, to ne pomeni, da tudi letošnji 14. februar ne more biti poln romantike in ljubezni. Ravno nasprotno: ker bosta sama doma, je lahko še intimnejši. Pripravita si romantično večerjo, zavrtita se po dnevni sobi, nato pa si privoščita veliko posodo kokic in si poglejta enega izmed najbolj romantičnih filmov, ki jih najdete na VOYO!

Beležnica (The Notebook)

Zgodba se začne z 80-letnim gospodom, ki bere zgodbo neki gospe z Alzheimerjevo boleznijo v domu za ostarele. Zgodba se dogaja v New Bernu, kjer se srečata Allie (Rachel McAdams) in Noah (Ryan Gosling). Zaljubita se, vendar njena starša tega ne odobravata, saj je Noah iz nižjega družbenega razreda kot Allie. Vendar mlada kljub temu doživljata poletno romanco. Ko pa je poletja konec, se Alliejina družina preseli. Noah ji eno leto vsak dan napiše pismo, vendar Allie teh pisem ne dobi, saj vsa prestreže njena mati. Noah se nato odloči, da gre v vojsko. Ko se vrne, zgradi Alliejino sanjsko hišo, Allie pa se med tem časom pripravlja na poroko z zaročencem Lonom (James Marsden). Ko se Allie in Noah spet vidita, med njima znova vzplamti ljubezen. Je to ljubezen, ki bo premagala ovire, ki ji stojijo na poti? Je Allie sposobna pustiti za sabo vse, tudi zaročenca?

Beležnica
BeležnicaFOTO: Profimedia

Vse, prav vse (Everything, everything)

Film je posnet po knjižni uspešnici pisateljice Nicole Yoon in pripoveduje zgodbo Maddy, bistre, radovedne in domišljije polne osemnajstletnice, ki zaradi svoje bolezni ne sme zapustiti hermetično zaščitenega in zapečatenega okolja svojega doma, in Ollyja, sosedovega fanta, ki ne bo dovolil, da bi ju to zaustavilo. Maddy si srčno želi izkusiti precej bolj bogatega sveta tam zunaj in preizkusiti obet zaljubljenosti. Z Ollyjem se gledata zgolj vsak s svoje strani oken in si pošiljata telefonska sporočila, vendar se med njima razvije močna vez, zaradi katere tvegata vse, da bi bila lahko skupaj … Pa četudi pri tem lahko izgubita vse.

Zaobljuba ljubezni (The vow)

Na seznam najbolj romantičnih filmov zadnjih let se zagotovo uvršča tudi ljubezenska drama, v kateri blestita postavni Channing Tatum in Rachel McAdams, in sicer kot mlada in srečno zaljubljena zakonca Leo in Paige. A njuno srečno življenje se nenadoma konča, ko nekega snežnega večera doživita prometno nesrečo, zaradi katere Paige izgubi spomine na njune skupne dni. Njen mož postane zanjo tujec, Paige pa ni več žena, kakršno je poznal Leo. Zato se Leo znajde pred težko nalogo, saj si bo znova skušal pridobiti ženino naklonjenost. Odloči se, da se bo boril za pozabljeno ljubezen, a čustev se ne da izsiliti. Bi znali še enkrat osvojiti srce svoje sorodne duše?

Rachel McAdams in Channing Tatum
Rachel McAdams in Channing TatumFOTO: Profimedia

Leto življenja (Life in a year)

Prvi hollywoodski film slovenskega režiserja Mitje Okorna je svojo slovensko premiero doživel decembra na VOYO in do danes si ga je ogledal že vsak drugi VOYO naročnik, nekateri celo večkrat, dosegel je rekordno gledanost in postal najbolj gledan film na VOYO vseh časov. Če si ga do sedaj še niste pogledali, je 14. februar vsekakor odličen dan, da to spremenite. V zgodbi o najstniški ljubezni in odraščanju imata glavni vlogi Cara Delevingne in Jaden Smith. Cara igra spontano, vihravo najstnico Isabelle, Jaden pa njenega vrstnika Daryna. Čeprav prihajata iz različnih svetov – Isabelle živi v revnem predelu mesta, Daryn pa je bodoči študent Harvarda iz premožne družine –, se globoko zaljubita. Kmalu udari tragedija: Isabelle razkrije, da boleha za rakom in da ji zdravniki napovedujejo samo še leto dni življenja. Daryn sklene, da ji bo v tem letu dni pomagal doživeti "vse življenje": v 12 mesecih bosta skupaj doživela ključne mejnike izpolnjenega življenja. 

Film, ki si ga lahko ogledate na VOYO, bo v solze spravil tudi tiste najmočnejše, zato, preden si ga ogledate, si poleg sklede kokic pripravite tudi zalogo robčkov. 

Leto življenja
Leto življenjaFOTO: VOYO

Zavetje (Safe haven)

Nobena skrivnost ni, da je pisatelj Nicholas Sparks mojster ljubezenskih zgodb in ena izmed tistih, ki so bile več kot uspešno prenesene tudi na filmska platna, je zagotovo njegova knjižna uspešnica Zavetje. Julianne Hough in Josh Duhamel sta prevzela vlogi Katie in Alexa, ona beži pred nasilnim možem, on je očka samohranilec, ki poskuša nadaljevati s svojim življenje po ženini smrti. Serija dogodkov poskrbi, da se Katie zbliža z Alexom, ovdovelim lastnikom trgovine z dvema otrokoma, in s svojim samskim sosedom Jojem. Toda Katiejina preteklost, pred katero je skušala ubežati, še vedno močno vpliva na njeno življenje in ji preprečuje zaživeti srečno in brezskrbno življenje.

Ob tebi

Emilia Clarke in Sam Claflin sta odlično upodobila glavna junaka zgodbe. Čustvena zgodba sledi prikupni, toda vedno malce raztreseni in naivni Lou, ki mora obrniti nov list v svojem življenju. Ko izgubi fanta in službo, se zaposli na dvorcu mladega premožnega bankirja Willa, ki je v prometni nesreči postal povsem hrom. Lou začne skrbeti zanj, vendar kmalu spozna, da Will trpi tudi duševno, saj je izgubil nekdanje veselje do življenja. Ko s svojimi prismojenimi dogodivščinami omehča njegovo srce, se skupaj podata na novo odkrivanje drobnih lepot življenja, kar med njima splete nepričakovana romantična čustva. 

Vse filme si lahko trenutno ogledate na VOYO, kjer vas časa bogata izbira filmov za vsak okus, nova sezona serije Najini mostovi, humoristična serija Vse punce mojga brata, v kateri navdušujeta brata Domen in Vid Valič, šov Amerika ima talent in še in še. 

Ob tebi - 5
Ob tebi - 5FOTO: Blitz film

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375