Zadovoljna.si
Padre Santiago

Novice

To je najbolj seksi duhovnik na svetu

Zadovoljna.si
26. 10. 2023 12.48
0

V svetu, kjer družbena omrežja nenehno iščejo nove zvezde, se je zgodba o argentinskem duhovniku Santiagu razvila v pravo senzacijo. Mladi duhovnik je pred kratkim postal globalni fenomen, predvsem po zaslugi svojega izjemno privlačnega videza, s pomočjo katerega je navdušil ženske po vsem svetu.

Santiago, duhovnik iz Peruja, se je znašel v središču pozornosti, ki presega meje njegove cerkve. Njegov božanski videz, prežet z globokim verskim zanosom, je postal prava senzacija na družbenih omrežjih, kjer so ga ženske iz vsega sveta sprejele s toplino. 

Ena od vernic ga je posnela med maševanjem in posnetek delila na priljubljenem družbenem omrežju TikTok. Presenetljivo hitro je pridobil ogromno pozornosti, njegov video je namreč v zelo kratkem času zbral kar 420 tisoč všečkov in 12.300 komentarjev, njegova priljubljenost pa naj bi se odrazila tudi v povečanem obisku njegove cerkve. 

Pravijo, da je najlepši slovenski župan
Preberi še
Pravijo, da je najlepši slovenski župan

Mnoge ženske po svetu so svoje navdušenje izražale s komentarji, kot so: "Mislim, da je čas, da grem na izlet v cerkev," in "Začutila sem božji klic", ena izmed oboževalk pa je celo zapisala, da se zaveda, da je grešila in mora zato takoj k spovedi, svojo misel pa je zaključila z vprašanjem, kje natanko se mladi duhovnik nahaja ...

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Kljub vsem pohvalam in navdušenju, ki ga je sprožil njegov video posnetek, pa se pod njim pojavljajo tudi sporočila, ki opozarjajo na pretirano občudovanje oz. obsedenost. Nekatere vernice so ostale sledilke namreč opozorile, da četudi je mladi duhovnik izjemno privlačen, bi morali vedno spoštovati njegov poklic in ga gledati z dostojanstvom. "Zelo je čeden, vendar morate spoštovati njegov poklic, zato ga ne glejte preveč, on je božji mož," je zapisala ena izmed vernic.

Najbolj seksi Slovenec navdušil z mišicami
Preberi še
Najbolj seksi Slovenec navdušil z mišicami

Santiago sicer mašuje v cerkvi Santuario del Señor de Luren v mestu Ica v Peruju, kjer s svojo predanostjo širi svojo vero med vernike in širšo javnost. Gre za cerkev, ki zagotovo še dolgo časa ne bo ostala prazna, mnogi so ga namreč razglasili za najbolj seksi duhovnika na svetu!

Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Dr. Vasilije je najlepši zdravnik na Balkanu
Preberi še
Dr. Vasilije je najlepši zdravnik na Balkanu

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399