Zadovoljna.si
Herceg v Ljubljanici

Novice

Najbolj seksi Slovenec je skočil v Ljubljanico

E.R.
16. 01. 2024 14.05
0

Matic Herceg, ki ste ga okronali za najbolj seksi Slovenca 2023, je danes ob 15.00 izpolnil svojo obljubo in s tromostovja skočil v ledeno mrzlo Ljubljanico.

Na spletni strani Zadovoljna.si je tudi lani potekalo iskanje najbolj seksi znanega Slovenca. Laskavi naziv je osvojil priljubljeni radijski voditelj Matic Herceg, ki je prehitel drugouvrščenega Žana Serčiča in tretjeuvrščenega Boruta Pahorja.

Seksi Slovenec leta 2023 bo skočil v Ljubljanico
Preberi še
Seksi Slovenec leta 2023 bo skočil v Ljubljanico

Njegova sovoditelja na radijski postaji – Jaka Peterka in Kaja Kovačič sta Maticu pred začetkom glasovanja ukradla telefon in njegovim sledilcem na Instagramu naročila, naj glasujejo zanj, saj bo v tem primeru moral sredi zime skočiti v Ljubljanico. Maticu, ki je to videl šele naknadno, tako ni preostalo drugega, kot da je svojim sledilcem in poslušalcem obljubil, da bo v primeru zmage to dejansko storil. 

Slovenka razkrila: "Jaz sem vedno rada tepla fante"
Preberi še
Slovenka razkrila: "Jaz sem vedno rada tepla fante"

Pretekle dni se je na podvig tudi intenzivno pripravljal z različnimi ledenimi izzivi, da bi tako pripravil svoje telo na šok, ki ga bo doživel ob skoku. Tako je denimo samo v spodnjicah 10 minut stal na mrazu, z roko pojedel celo sladoledno banjico Planice, se brez oblačil vrgel v sneg in in se za minuto potopil v ledeno vodo na izviru Kamniške Bistrice. 

Znana Slovenka presenetila s spremembo videza
Preberi še
Znana Slovenka presenetila s spremembo videza

Danes pa je nastopil tako imenovani "dan d", na katerega se je priljubljeni radijski voditelj tako vneto pripravljal. Ob 15.00 je namreč Matic Herceg izpolnil svojo obljubo in skočil v ledeno mrzlo Ljubljanico, katere temperatura je danes znašala samo 4 stopinje. Celoten dogodek so ovekovečili na socialnem omrežju Instagram, za POP IN pa se je z njim na kraju zločina v spodnjem videoposnetku pogovarjal tudi novinar Alen Podlesnik.

Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 395