Zadovoljna.si
Šik obutev brez pet

Novice

/ Oglas

Najbolj šik obutev brez pet

PR
20. 05. 2024 05.00
0

Elegantna obutev z ravnim podplatom je letos vroč trend, ki ga bomo nosili podnevi in zvečer.

Čevlji z visoko peto so že desetletja nepogrešljive v modnih kombinacijah za svečane priložnosti, a letos so modne smernice predstavile nov trend ženske obutve. To so čevlji z ravnimi podplati, ki so popolna kombinacija elegance in udobja, zato ni presenečenje, da so zelo hitro postali tako priljubljen modni kos. Na mass.si v najnovejših kolekcijah ženskih čevljev najdete pestro ponudbo prefinjenih natikačev, šik polsandalov in balerink s špičasto konico. Lahko jih obujemo za vsako priložnost, od poslovnih srečanj do večernih zabav, v naše spomladanske in poletne garderobe pa prinašajo svežino in so navdih za zares raznolike stajlinge za toplejše dni. To je obutev, ki postavlja nove standarde elegantnega videza, in to sezono smo lahko čevlje brez pete videli tudi na nogah zvezdnic, ki so jih obule za na rdečo preprogo. To so dame, ki vedo, kaj je moda, kako narediti vtis, in dokazale so, da te čevlje lahko obujemo k vsem stilom oblačil.

Elegantni polsandali z ravnim podplatom

To sezono se zdi, da so polsandali v središču pozornosti v kolekcijah elegantne ženske obutve. Te vsestranske čevlje lahko kombiniramo z različnimi slogi oblačenja, od sproščenih casual kombinacij do večernih oblek. Na mass.si boste našli modele, ki sledijo najbolj vročim trendom v obutveni modi, kot so recimo polsandali z leopardjim potiskom in pentljo iz kolekcije UPcollection. Pentlje, ki krasijo tudi enobavne različice teh čevljev, so le eden izmed trendovskih detajlov letošnje sezone. Dodajo pridih ženstvenosti in igrivosti, za to poskrbijo pa tudi geometrijski in cvetlični vzorci ter različni okraski, kot so šnole in kamenčki. Čevlji z ravnim podplatom v srebrnih ali zlatih metalik odtenkih prinašajo pridih glamurja modnim kombinacijam za vsak dan in so pravzaprav letošnja modna zapoved. Prav tako zanimivi so polsandali v videzu rafije, ki pritegnejo pozornost s svojo edinstvenostjo in teksturo in so naravnost popolni za poletne dni.

Šik obutev brez pet
Šik obutev brez petFOTO: Arhiv naročnika

Okrašeni natikači

Poletje je idealen čas za natikače, in letos so ti priljubljeni čevlji doživeli pravi modni "comeback". Okrašeni natikači so osrednji del poletnih kolekcij obutve, saj združujejo udobje in stil, in jih je pri izbiri obutve za toplejše dni nemogoče spregledati. Tako v novih kolekcijah čevljev v trgovinah Mass najdete elegantne natikače za vse priložnosti, od prefinjenih in minimalističnih modelov, pri katerih je pika na i droben detajl na zgornjem delu čevlja, do bolj sproščenih izvedb s pentljo iz blaga ali prepletenimi barvitimi trakovi, ki kar kličejo po lahkotnih poletnih stajlingih.

Šik obutev brez pet
Šik obutev brez petFOTO: Arhiv naročnika

Šik balerinke na špico

Letos so še posebej v trendu balerinke s špičasto konico in paščkom okoli gležnja ter tiste v ikoničnem slogu Mary Jane v srebrnih in zlatih odtenkih. To so čevlji, ki popolno združujejo klasično z modernim in so trenutno v središču pozornosti, saj jih je na nedavnem filmskem festivalu v Cannesu nosila tudi legendarna igralka Jane Fonda.

Šik obutev brez pet
Šik obutev brez petFOTO: Arhiv naročnika

Naročnik oglasa je MASS, d. o. o.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493