Zadovoljna.si
Ko ljubezen ne pozna ovir - Ob tebi

Novice

Najlepši ljubezenski romani, ki jih morate prebrati

J.V.
21. 11. 2020 06.00
1

Zdaj je za marsikoga čas za počitek pa tudi za branje. Nekateri se lotijo zajetnejših in zahtevnejših knjig, za katere sicer ni časa, spet drugi pa v teh že tako napornih in stresnih časih prisegajo na lahkotnejše čtivo.

Ob tebi in Brez tebe – Jojo Moyes

Vse tiste, ki še niste prebrale svetovne uspešnice Ob tebi avtorice Jojo Moyes, po kateri je posnet tudi istoimenski film, ki ga trenutno predvajajo v kinematografih, je sedaj odlična priložnost, da zamujeno nadoknadite. Gre za eno najlepših ljubezenskih zgodb zadnjih let in mnogi se strinjajo, da se romantični film brez težav kosa z veliko uspešnico Nicholasa Sparksa z naslovom Beležnica. Pred kratkim je izšlo tudi nadaljevanje romana Ob tebi, ki nosi naslov Brez tebe in je knjiga za vse, ki ste si želeli, da se Loujina zgodba ne bi končala.

Priporočamo tudi njene druge uspešnice, kot sta Zadnje ljubezensko pismo in Skupaj

Čudovito ljubezensko zgodbo posneto po knjigi Brez tebe si lahko ogledate v nedeljo, 22.11. ob 21.30 na POP TV!
Poletno branje - 3
Poletno branje - 3 FOTO: Thinkstock

Usoda Violet in Luka – Jessica Sorenssen

To je zgodba o čustvenih brazgotinah, pogumu in novih priložnostih glavnih junakov Violet in Luka, ki sta ob srečanju kot pes in mačka, a ju nekaj vleče skupaj. Čeprav se temu upirata, si začneta zaupati in začutita stvari, ki jih nista še nikoli prej. Odkrijeta, da sta si v marsičem podobna. Spoznata pa tudi, da preteklosti ne moreta ubežati … Jessica Sorensen trenutno velja za eno izmed najbolj uspešnih avtoric ljubezenskih romanov in prepričani smo, da bodo ti navdušili tudi vas. 

Izpod njenih rok priporočamo tudi ljubezenska romana Usodno srečanje in Odrešitev Callie in Kaydena. 

Serija romanov Prvič Anne Todd

Serija Prvič 25-letne pisateljice Anne Todd so romantični romani, ki govorijo o neustavljivi ljubezni in privlačnosti med mlado Tesso in Hardinom. Tessa je dobro in prijazno dekle, z željami, cilji in fantom. Vendar jo naključje pripelje do Hardina, fanta s skodranimi lasmi, britanskim naglasom, tatuji … Je nekaj popolnoma drugačnega in privlačnega. Serija Prvič še naprej navdušuje in razkriva čudovito moč resnične ljubezni. Gre za eno najbolj vročih serij ta hip. Da je doživela neverjetn uspeh priča podatek, da jo je prebrala več kot milijarda ljudi ter da gre za eno najbolj opevanih knjig na družbenih omrežjih. Sliši se kot popolno poletno branje, kajne?

Poletno branje - 1
Poletno branje - 1FOTO: Thinkstock

Serija romanov Izbira – Kiera Cass

Petintrideset deklet dobi življenjsko priložnost, da ubežijo ubožnemu življenju, ki jim je položeno v zibko. Priložnost, da se povzpnejo v svet blišča in obilja. Ena od njih bo postala izbranka čudovitega princa Maxona, princesa Illée in bodoča kraljica. Toda za Americo Singer je vse skupaj le nočna mora. Ko postane ena od izbrank, noče v boj za krono, srce je že oddala, a hkrati se zaveda, da prav bivanje v palači njeni družini zagotavlja preživetje. Potem pa se seznani s princem Maxonom in vse se spremeni ...  Gre za svetovno knjižno uspešnico ameriške avtorice Kiere Cass, po kateri naj bi kmalu posneli tudi film. Gre za romantično branje kot nalašč za vroče poletne dni, polno presenetljivih preobratov, pri katerem napetost iz knjige v knjigo nezadržno raste.

Erotična trilogija Strasti v hotelu – Emma Mars

Čutna erotična pripoved je podprta s francoskim šarmom, umetnostjo in zgodovino. Soba 101 je prvi del strastne trilogije, ki razvnema čute in buri duhove, sledita ji še Soba 102 in Soba 103. V prvi knjigi se Annabelle odloči, da bo sprejela še zadnjo stranko pred poroko s svojim sanjskim moškim, bogatim medijskim mogotcem Davidom Barletom. Toda nič je ne pripravi na možnost, da bo njena zadnja stranka prav Louis, brat njenega zaročenca. Ta prebudi Annabellino telo in dušo, ji razkrije vrhunce ekstaze in čare strasti. 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375