Zadovoljna.si
Namaži, kjer si drzneš! Depilacijski prašek Lidera omogoča neverjetno nežno in hkrati temeljito depilacijo brez bolečine!

Novice

/ Oglas

Najboljši izdelki leta 2017

P.R.
15. 01. 2018 07.54
0

Leto 2017 se je dokončno poslovilo in na Click2Chic.si smo za vas zbrali kozmetične izdelke, ki ste jim v preteklem letu najbolj zaupali.

Namaži, kjer si drzneš! Depilacijski prašek Lidera omogoča neverjetno nežno in hkrati temeljito depilacijo brez bolečine!
Namaži, kjer si drzneš! Depilacijski prašek Lidera omogoča neverjetno nežno in hkrati temeljito depilacijo brez bolečine!FOTO:

Izdelek leta na Click2Chic.si je postal depilacijski prašek Lidera, ki omogoča nežno, a hkrati temeljito depilacijo. Primeren je za depilacijo vseh delov delov telesa, razen obraza. Ja, brez skrbi ga lahko uporabljaš tudi na intimnih predelih. In to brez mozoljčkov, rdečice in razdražene kože.

Med zmagovalci so se znašle tudi barve za lase Subrina Butter Colour, ki z negovalno močjo edinstvene kombinacije 4 vrst masla in vedno novimi trendnimi odtenki navdušujejo mlado in staro. Barve Subrina Butter Colour zagotavljajo intenzivne in obstojne nianse z optimalnim prekrivanjem sivih las.

Temeljito čiščenje je prvi in najpomembenjši korak do lepe in zdrave kože. Ker za svojo kožo želite najboljše, ste tudi lani med izdelke, ki jim najbolj zaupate, uvrstile Green line Clear Active nežno čistilno emulzijo. Emulzija je odlična za hitro, vendar učinkovito čiščenje kože saj kožo nežno očisti nečistoč, odstrani ostanke makeupa in jo tonira.

Ste ga že preizkusile? Beauty & Chic čistilo za čopiče je zagotovo lepotna investicija, ki je ne boste obžalovale. Temeljito očisti maščobo in nečistoče s čopičev, ter ima antibakterijski učinek. Uporabite ga tako, da nanesete nekaj brizgov na papirnato brisačko in z njo očistite čopič. Čopič pred naslednjo uporabo posušite v vodoravnem položaju.

Zmagovalka izbora Cosmopolitan Beauty Awards 2016 v kategoriji nega obraza in vlaženje vas je prepričala tudi v letu 2017.
Zmagovalka izbora Cosmopolitan Beauty Awards 2016 v kategoriji nega obraza in vlaženje vas je prepričala tudi v letu 2017.FOTO:

Vlažilna krema za obraz Monoi, ki je v letu 2016 prepričala bralke in strokovno komisijo revije Cosmpolitan in tako postala zmagovalka Cosmopolitan Beauty Awards 2016 v kategoriji nege obraza, vas je prepričala tudi v letu 2017. Kot kaže, lepa, gladka in navlažena koža res ne bo nikoli iz mode!

Najbolj zaželjena med makeup izdelki v lanskem letu je postala paleta Carli Bybel Deluxe Edition, ki očara s svojimi odlično pigmentiranimi in obstojnimi barvami. S 15 senčili za oči, 3 bronzerji in 3 osvetljevalci v barvah, ki pristajajo popolnoma vsaki polti, je prava izbira za vse ljubiteljice makeupa.

Si že preizkusila katerega (ali morda že vse) izmed naših najboljših izdelkov preteklega leta?

Naročnik oglasa je ILIRIJA D.O.O.

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493