Zadovoljna.si
Najlepše espadrile tega poletja

Novice

/ Oglas

Najlepše espadrile tega poletja

PR
17. 06. 2024 05.00
0

Espadrile so brezčasna poletna klasika, ki nas vedno znova opomni, da je čas za sprostitev in uživanje.

Poletje je tu in z njim tudi priložnost, da svoji garderobi končno dodamo kančeks proščenosti in elegance. Pomembno je, da poletne modne kombinacije prilagodite višjim temperaturam, zato so na mass.si v kolekcijah ženske obutve za vroče dni pripravili pestro ponudbo nepogrešljive poletne obutve. Seveda govorimo o že desetletja priljubljenih espadrilah, kraljicah ležernih poletnih stajlingov. 

Espadrile s polno peto

Espadrile s polno peto so popolna kombinacija preprostih, klasičnih espadril s tankim podplatom, ki slovijo po svojem udobju in elegance. Te čevlje odlikuje visoka peta, ki podaljša noge in ustvari bolj graciozen videz. So idealna izbira za različne priložnosti - od hitenja po opravkih v mestu, do večernih druženj in celo poletnih porok na prostem. Kombinirajte jih z elegantnimi poletnimi oblekami ali krili za šik in sproščen videz.

Najlepše espadrile tega poletja
Najlepše espadrile tega poletjaFOTO: Arhiv naročnika

Okrašene espadrile

Za tiste, ki želite svojemu poletnemu videzu dodati nekaj posebnega, pa so prava izbira okrašene espadrile. Trakovi okoli gležnja, čipka in različni detajli na zgornjem delu čevlja dodajo pridih glamurja tudi najbolj preprostim modnim kombinacijam. Okrašene espadrile so popolne za poletne zabave, piknike, festivale in večerne dogodke na prostem. Z njimi lahko ustvarite igriv, a eleganten videz, ki bo pritegnil pozornost.

Najlepše espadrile tega poletja
Najlepše espadrile tega poletjaFOTO: Arhiv naročnika

Klasične ženske espadrile

Klasične ženske espadrile so sinonim za poletno udobje in stil. Izdelane so iz naravnih materialov, kot sta platno in bombaž, zato so lahke in zračne in z super obutev za vroče dni. So popolna izbira za vsakodnevne opravke, krajše izlete, nakupovanje ali pa sproščene sprehode po mestnih ulicah. Njihov rustikalni šarm in brezčasna eleganca jih naredijo nepogrešljive v vsakem poletnem stajlingu. Enostavno jih lahko kombinirate z jeansom in lahkotnimi poletnimi oblačili.

Najlepše espadrile tega poletja
Najlepše espadrile tega poletjaFOTO: Arhiv naročnika

Naročnik oglasa je MASS, d. o. o.

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493