Zadovoljna.si
Pisma Sv. Nikolaju - 1

Veseli december

Najlepši božični filmi za čarobne decembrske večere

Zadovoljna.si
04. 12. 2018 08.04
0

Poleg zimzelenih božičnih pesmi, ki že odmevajo po radijskih valovih in so nepogrešljiv del prazničnega vzdušja, se vsako leto veselimo tudi božičnih filmov, med katerimi sta zadnjih nekaj let zelo priljubljeni filmski uspešnici Mitje Okorna. Da bodo decembrski večeri bolj prijetni, smo za vas pripravili seznam najlepših filmov, ki so kot nalašč za decembrske dni in si jih lahko kadar koli in kjer koli ogledate tudi na VOYO!

Pisma Sv. Nikolaju - 1
Pisma Sv. Nikolaju - 1FOTO:

Pisma Sv. Nikolaju

Romantična komedija slovenskega režiserja Mitja Okorna je postavljena v čas božično-novoletnih praznikov v Varšavi. Tu sledimo prigodam med seboj zelo različnih junakov z eno skupno lastnostjo: vsi po vrsti iščejo ljubezen. Razočarani policist se skuša znova zbližati s svojo družino; radijski napovedovalec išče novo ljubezen, pri čemer mu pomaga njegov sin; v Božička preoblečeni razuzdanec skuša uloviti mladega tatu; poslovnež skuša pomagati osiroteli deklici. Bodo v čarobnem času božičnih praznikov vsi skupaj našli to, kar iščejo?

VSE BOŽIČNE FILME SI LAHKO KJERKOLI IN KADARKOLI OGLEDATE NA VOYO!

Pisma Sv, Nikolaju 2

Pripravite se še na bolj romantično in zabavno božično komedijo! V času božično-novoletnih praznikov bomo znova sledili prigodam različnih junakov, ki bodo doživeli majhne čudeže. S pomočjo nenavadnih dogodivščin bodo spoznali, da so najpomembnejše stvari v življenju na dosegu roke in da je ljubezen najboljše darilo, ki ga lahko podariš svojim najbližjim.

Nevesta za božič
Nevesta za božičFOTO:
Zasneženo srce
Zasneženo srce FOTO:

Zasneženo srce

Film pripoveduje zgodbo o Kate Carter, učiteljici iz malega mesta v Kanadi, ki se seli v prestolnico, ker se bo poročila. Ko v službi ponudi odpoved in spakira vse, kar ima, je prepričana, da je to prihodnost, ki si jo je vedno želela. Toda njen let je odpovedan zaradi snežene nevihte, na letališču pa spozna tujca po imenu Redford. Kate je prisiljena računati na Redfordov prevoz in začeti s pustolovščino, zaradi katere se bo spraševala o odločitvi, ki jo je sprejela o človeku, s katerim se želi poročiti.

Moj angel

Ali verjamete v angele? Ko njegovo mamo zbije avtomobil in se znajde v kritičnem stanju, je najstnik Eddie prepričan, da ji lahko pomaga samo višja sila. Odkar je družino zapustil oče, se skupaj z bratom Stewartom bojita, da bosta ostala še brez mame. Nekega večera v sanjah Eddieja obišče mater in mu pove, da mora najti angela, ki jo lahko reši. Za pomoč se deček obrne na svojega učitelja. Bo Eddieju uspelo še pravočasno najti nadnaravno bitje?

Božična izpoved
Božična izpovedFOTO:

Božična izpoved

Med prazničnim časom se igralka Beth Baker, ki je svoj domači kraj zapustila, da bi uresničila svoje sanje na Broadwayju, odloči vrniti domov. Razočarana, ker ji ni uspelo na igralskih deskah, se Beth skriva pred svojimi prijatelji, dokler ne sreča starega znanca, ki v njej zopet obudi vero v ljubezen. Se bo vrnila v New York ali bo tokrat prisluhnila svojemu srcu?

Ljubezen med prazniki

Uspešna poslovna ženska Meredith Rossman, ki si nikoli v življenju ni vzela časa za prijatelje ali ljubezen, niti ne sluti, da bodo tokrat za njo prazniki povsem drugačni. Ko privoli, da bo na božični paradi igrala vlogo gospe Božičkove, med njo in simpatičnim Nickom preskočijo iskrice. Skrivnostni Nick je rad v družbi otrok in vedno na razpolago, ko ga potrebuješ. Je morda prav on Božiček?

Ljubezen med prazniki
Ljubezen med praznikiFOTO:

Božična zaobljuba

Naključno srečanje med dvema tujcema, ki delita prezir do božiča, prinese dogovor, ki jima bo pomagal krmariti med počitnicami - skupaj. Ko pa preživljata več časa skupaj in doživljata tudi še kako poznano čarovnijo božiča, odkrijeta, da je mogoče njun dogovor več kot le posloven.

Družina za božič

Uspešna novinarka Hannah se na vrhuncu svoje kariere začne spraševati, kako bi izgledalo njeno življenje, če se pred desetimi leti ne bi razšla z Benom, ljubeznijo njenega življenja. Njeno željo uresniči Božiček in tako se Hannah znajde v novi verziji svojega življenja, kjer sta z Benom še vedno skupaj in imata družino. Hannah, ki čez noč postane mama, se mora spopasti s povsem novim načinom življenja, ki ga do sedaj ni poznala.

Božič v Palm Springsu
Božič v Palm Springsu FOTO:

Božič v Palm Springsu

Jessica ima pomembno predstavitev v Palm Springsu, vendar obstaja nekaj težav. Njena dva otroka bi storila vse, da bosta njuna mama in oče znova skupaj, četudi bi morala vdreti v mamin telefon ali pa se izdajati za tajnico, da bi bila starša istočasno v Palm Springsu. Tu je tudi oče Joe, ki bi naredil vse, da bi znova postal del Jessicinega življenja.

VSE BOŽIČNE FILME SI LAHKO KJERKOLI IN KADARKOLI OGLEDATE NA VOYO!

Božič na Beverly Hillsu

Ko slavna modna oblikovalka Angelina umre v prometni nesreči, jo pred nebeškimi vrati pričaka angel Gabriel. Preden bo lahko prestopila na drugi svet, mora Angelina spreobrniti svojo razvajeno hčerko Ravin, ki v življenju nikoli ni občutila pomanjkanja. Toda časa ima samo do božiča. Ravin se odloči, da bo postala prostovoljka in niti ne sluti, da ji bo ta izkušnja za zmeraj spremenila življenje.

Božična koča

Med izletom v hribe se Mary znajde v zapuščeni gorski koči, kjer je nekoč z družino preživljala božične praznike. Ker je na kočo navezana in jo na njo vežejo lepi spomini iz mladosti se odloči, da jo bo obnovila in ji povrnila nekdanji sijaj. Pri tem se začne zbliževati s čednim Jackom, s katerim se poznata že iz otroštva in si delita ljubezen do koče.

Božična koča
Božična kočaFOTO:

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375