Zadovoljna.si
Preblizu božiča

Novice

To so najlepši božični filmi za praznične dni

N. Č.
16. 12. 2022 05.00
0

Praznično vzdušje je že v polnem zamahu, vse, kar nam manjka, pa so le še vroča čokolada, topla odeja in romantični božični filmi, ki nam bodo stopili srce. Te lahko najdemo na VOYO, vsak petek pa nas z božičnimi filmi razvaja tudi POP TV!

Preblizu božiča (Too Close for Christmas)

Že nocoj ob 20.00 si lahko na POP TV ogledate najbolj nepričakovan, toda izredno romantičen film Preblizu božiča. Film se vrti okoli glavne junakinje Hayley (Jessica Lowndes), ki sprejme sestrino povabilo, da božič preživi z družino, toda njen praznični duh se kmalu spremeni v nočno moro, ko se na vratih nepričakovano pojavi Luke (Chad Michael Murray). Gre za fanta, ki ga Hayley krivi za razpad njenega zadnjega razmerja, toda morda bo tekom prazničnega tedna ugotovila, da ga je prehitro slabo ocenila. Bo med njima na koncu celo preskočila ljubezenska iskrica?

Preblizu božiča (Too Close for Christmas)
Preblizu božiča (Too Close for Christmas)FOTO: Profimedia

Božič po pravilih (Christmas By the Book)

Čeprav je strokovnjakinja za ljubezen, ki je izdala uspešno knjigo o razmerjih, se je Joanna (Chelsea Kane) pred kratkim razšla s partnerjem. Po nastopu v pogovorni oddaji dobi enkratno priložnost, da se izkaže in dobi svojo sanjsko službo. Joanna mora prirediti nepozabno praznično zabavo, na kateri mora dokazati, da je zares prava strokovnjakinja za romance, zato prosi producenta Teda (Drew Seeley), naj se predstavi kot njen fant. Ted se sprva strinja z Joaninim načrtom, toda ta kmalu začne razpadati, saj Joanna spozna očarljivega Dela (Chad Connell), Tedovo srce pa želi znova osvojiti njegovo bivše dekle. Tako se Joanna znajde sredi ljubezenskega trikotnika, tik pred najpomembnejšim trenutkom njenega življenja. Bo uspela ohraniti svoj ugled ali bo izgubila vse, za kar se je trudila vse življenje?

Božič po pravilih
Božič po pravilihFOTO: Mar Vista Entertainment

Božična dekleta (A Christmas for the Books)

Zaljubljena Livvy (Tammin Sursok) je prepričana, da jo bo njen popoln fant Anderson (John Brotherton) zaprosil za roko ob njuni obletnici, toda čaka jo neprijetno presenečenje, saj jo Anderson zapusti zaradi drugega dekleta. Livvy kmalu naleti na navihano Zoe (Abigail Klein) in samozavestno Murphy (Lindsey McKeon), ki ju je Anderson prav tako grdo izigral. Dekleta se odločijo, da bodo združile svoje moči in se maščevale svojemu bivšemu, preden stre srce še eni nesrečnici. Ga bodo uspele razkrinkati?

To je božični film, ki vas bo popeljal v novoletno vzdušje
Preberi še
To je božični film, ki vas bo popeljal v novoletno vzdušje

Izpolnjena želja (Every Other Holiday)

Tracie (Schuyler Fisk) in Rick (David Clayton Rogers) sta se razšla, vendar sta ohranila dober odnos zaradi svojih hčera, Harper (Abby James Witherspoon) in Ave (Skylar Olivia Flanagan). Dekleti sta med prazniki vedno pri enem izmed staršev, toda letos si želita, da bi božič znova preživeli skupaj kot družina. Bosta s pomočjo božične čarovnije Tracie in Rick obudila svojo romanco in izpolnila največjo željo svojih otrok?

Izpolnjena želja (Every Other Holiday)
Izpolnjena želja (Every Other Holiday)FOTO: Profimedia

Pepelkin božič (Cinderella Christmas)

Sodobna priredba klasične pravljice vas bo navdušila z božično romantiko. Glavna junakinja je Angie (Emma Catherine Rigby), ki trdo dela in se vsak dan trudi v stričevem podjetju, vse zasluge pa prevzema njena sestrična Candace (Sarah Stouffer). Ko si Angie vzame prost dan, da bi šla na božični ples, ji maska in obleka omogočita, da se sprosti in dejansko zabava. Na plesu se zagleda v prijetnega mladeniča Nikolausa (Peter Porte). Preden Angie razkrije, kdo je, zapusti ples, Nikolaus pa začne iskati skrivnostno lepotico. Jo bo na koncu le našel?

Pepelkin Božič
Pepelkin BožičFOTO: Mar Vista Entertainment

Poroka do božiča (Married By Christmas)

Ambiciozna Carrie (Jes Macallan) je pravi deloholik. Svoje življenje je posvetila podjetju, ki ga je ustanovil njen oče, njeno življenje pa se postavi na glavo, ko izve za klavzulo v oporoki, ki narekuje, da bo družinsko podjetje podedovala tista, ki se bo prva poročila. Carrijina sestra Katie (April Bowlby) namerava svojemu srčnemu izbrancu obljubiti večno zvestobo že na božični večer, Carrie pa je odločena, da bo do božiča našla svojega princa na belem konju. Ji bo uspelo najti sorodno dušo v tako hitrem času?

Poroka do božiča
Poroka do božičaFOTO: Mar Vista Entertainment

Snežna romanca (Snowmance)

Sarah (Ashley Newbrough) je bila vedno romantična duša, ki je vsako leto pred božičnimi prazniki skupaj s svojim najboljšim prijateljem Nickom (Adam Hurtig) naredila sneženega moža. Po še enem bolečem razhodu s fantom se začne spraševati, ali bo sploh kdaj našla sorodno dušo. Toda kmalu bo priča pravi božični čarovniji ... Bo Sarah še vedno skušala najti svojega princa na belem konju ali bo končno prepoznala pravo ljubezen, ki jo je imela že ves čas pred nosom?

Snežna romanca
Snežna romancaFOTO: Mar Vista Entertainment
Simpatične risanke za vaše najmlajše
Preberi še
Simpatične risanke za vaše najmlajše

Božični poljub (Merry Kissmas)

Kayla (Karissa Lee Staples) in Carlton (David O'Donnell) sta par, toda njunemu razmerju grozi konec, saj se on obnaša do nje kot do svoje asistentke. Odločita se, da bosta počakala do božiča in se nato odločila, ali bosta še vztrajala skupaj. Nekega dne Kayla naleti na Dustina (Brant Daugherty), med njima pa takoj preskoči iskrica. Prepričana je, da je našla svojo sorodno dušo, toda Dustin je precej zadržan, saj je bil že velikokrat razočaran v ljubezni. Ko ji Carlton znova začne dvoriti, se Kayla znajde pred težko odločitvijo.

Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Božični poljub
Božični poljubFOTO: Mar Vista Entertainment

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375