Zadovoljna.si
Gal Gadot

Novice

To je ženska, ki ima najlepši obraz na svetu

Zadovoljna.si
07. 01. 2024 05.00
2

TC Candler vsako leto izbere najlepši obraz na svetu. Tovrstne sezname so začeli ustvarjati leta 1990, mnogi pa trdijo, da gre za "najbolj pester izbor lepotcev in lepotic", na njem pa se pogosto znajdejo tudi povsem neznana imena.

Naziv najlepšega ženskega obraza leta 2023 si je prislužila korejsko-ameriška pevka Nancy Jewel McDonie. Nancy je stara 23 let in je bila najmlajša članica K-pop skupine Momoland, ki je razpadla februarja leta 2023. Po tem je nadaljevala solo kariero.

Na drugo mesto se je uvrstila ruska vplivnica Dasha Taran, na tretje pa korejsko-japonska pevka Sana Minatozaki. Šele na četrtem mestu lahko najdemo ime, ki ga vsi prepoznamo. Gre za znano izraelsko igralko Gal Gadot, ki je leta 2004 (pri 18. letih), postala miss Izraela. Po tem je dve leti služila obvezni vojaški rok v izraelski vojski, hkrati pa gradila kariero igralke in modela. Najbolj je znana po vlogi Diane Prince v filmu Wonder Woman (Čudežna ženska). 

Gal Gadot
Gal GadotFOTO: Profimedia

Lanskoletna zmagovalka tega seznama, Jasmine Tookes, je letos zasedla peto mesto. Šesto mesto je zasedla reperka Sitala iz Tajske. Je nekdanja članica skupine H1-KEY. Na sedmem mestu je Eleen Suliman, televizijska voditeljica in model iz Savdske Arabije, na osmem mestu pa kanadska šahistka in didžejka Andrea Botez. Na devetem mestu se je znašla južnokorejska pevka in igralka Kim Ji-soo, članica dekliške skupine Blackpink, na desetem mestu pa je avstralska pevka Savannah Clarke.

Zmagovalka najlepšega obraza leta 2020 je postala izraelska igralka Yael Shelbia, ki je letos končala na 13. mestu, ameriška igralka Sydney Sweeney pa je pristala na 25. mestu. Sydney je zvezda videospota za novi singel Angry skupine Rolling Stones, hkrati pa je ena najbolj vročih igralk današnjega časa, ki je pred kratkim priznala, da je šla kot najstnica skoraj "pod nož", ker je želela zmanjšati svoje oprsje.

Sydney Sweeney
Sydney SweeneyFOTO: Profimedia

Lepa Margot Robbie je šele na 90. mestu

Ariana Grande se je znašla na 79. mestu, britanska igralka Emma Watson je zasedla 83. mesto, 90. mesto na lestvici pa je pripadlo avstralski igralki Margot Robbie, ki je letos dvignila veliko prahu s svojo vlogo v filmu Barbie

Robbie je ena najbolj nadarjenih igralk svoje generacije. Igrala je v številnih hollywoodskih uspešnicah in ob številnih velikih igralskih (in režiserskih) imenih, kot so Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Quentin Tarantino in Greta Gerwing.

Margot Robbie in Tom Ackerley sta par že 10 let, več o njenem izbrancu pa si lahko preberete TUKAJ!

Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Margot Robbie je blestela v svoji vlogi Barbie
Margot Robbie je blestela v svoji vlogi BarbieFOTO: Profimedia
Skupaj sta že 10 let, a ju redko vidimo skupaj
Preberi še
Skupaj sta že 10 let, a ju redko vidimo skupaj
To so najlepši 'Barbie' stajlingi, v katerih je blestela Margot Robbie
Preberi še
To so najlepši 'Barbie' stajlingi, v katerih je blestela Margot Robbie
Vsi govorijo o njeni obleki, ko jo boste videli, boste razumeli, zakaj
Preberi še
Vsi govorijo o njeni obleki, ko jo boste videli, boste razumeli, zakaj

Vir: index.hr

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 395