Zadovoljna.si
Roomba

Novice

Namesto sesanja po novem uživajo

S.C.
31. 10. 2019 08.26
0

Med 23. 9. in 14. 10. 2019 je na spletnih straneh Zadovoljna.si, Moskisvet.com in Bibaleze.si potekala nagradna igra 'Izkoristi čas, naj Roomba dela namesto vas!'. Pozivali smo vas, da nam pošiljate fotografije, videe, šale ali pa samo tekst, kako bi vi izkoristili čas, ki ga sicer porabite za sesanje. Med vsemi sodelujočimi smo izžrebali 3 srečneže, ki so v trajno last prejeli robotski sesalnik. Vas zanima, kako zdaj izkoriščajo dragocen čas?

Le kdo si ne želi zanesljivega, hitrega in varnega gospodinjskega pomočnika, kakršen je robotski sesalnik iRobot Roomba?! Trije srečneži, ki so bili izžrebani med vsemi sodelujočimi v nagradni igri 'Izkoristi čas, naj Roomba dela namesto vas', lahko po novem dragocen čas, ki ga sicer porabijo za sesanje, izkoristijo za svoje užitke in druženje z najbližjimi. Robotski sesalnik namreč že pridno opravlja svoje delo. Seveda nas je zanimalo, kako zdaj izkoriščajo čas.

V nagradni igri, ki je potekala na Zadovoljna.si, je bila izžrebana Urška Zgaga, ki je ob prijavi zapisala: "Svoj prosti čas namesto sesanja bi porabila za izlete v naravo z mojo družino. Zelo bi si prikrajšala čas, saj je v vsakdanjem življenju urnik že tako natrpan in je res lepo, da namesto hišnih opravil izkoristiš čas za lepše stvari. Zato tehnologija napreduje in bi si zelo želela, da bi kdo namesto mene kaj opravil." Nagrajenka nam je poslala tudi video z dokazom, da ji njen novi 'pomočnik' res služi, kot mora.

Seveda pa ne sesajo le predstavnice nežnejšega spola. V nagradni igri na Moskisvet.com je sodelovalo kar nekaj moških, med katerimi je bil izžreban Urban Strenčan. Ta je ob prijavi zapisal: "Odpravil bi se na vožnjo z motorjem, se s tem sprostil, odklopil od vsega in užival na polno." Spodnja fotografija je dokaz, da zdaj tako tudi zares izkorišča čas.

Urban uživa na motorju.
Urban uživa na motorju.FOTO: osebni arhiv

Mamice so tiste, ki ob skrbi za otroke že tako težko najdejo čas zase, za piko na i pa jih čaka še gora gospodinjskih opravil. Zato je bila Sanja Sagadin, nagrajenka v nagradni igri na Bibaleze.si, še toliko bolj vesela robotskega sesalnika. Ob prijavi je zapisala: "Seveda bi najprej preživela neprecenljive trenutke s svojimi fanti – možem in fantičema – zunaj na svežem zraku, svobodno. Skuhala bi prav posebej zahtevno kosilo, za katerega potrebujemo veliiiikooooo časa. Prebrala bi krasno knjigo in povabila na klepet ter kavo prijateljico, katero že res dolgo časa nisem videla. Vzela bi si čas za majhne, čarobne trenutke, in to bi mi pomenilo največ. Kajti priznajmo – posesati čez 120 m2 linoleja ni mačji kašelj." Da ima več časa zase, odkar ima novega pomočnika, pa dokazuje tudi spodnji video.

Sponzorirana vsebina

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375