Zadovoljna.si
ZEOTEX DERM

Novice

/ Oglas

Naravna krema za nego obraza, ki ne neha navduševati je zdaj na voljo tudi pri nas

P.R.
27. 09. 2021 07.31
0

ZEOTEX je hrvaška blagovna znamka, ki zagovarja zdrav način življenja v polnem smislu teh besed in se zanaša na moč in učinkovitost narave v vseh izdelkih. V morju izdelkov, ki obljubljajo veliko, toda pogosto vsebujejo tudi spremljajoče nezdrave sestavine, obljublja ZEOTEX naravno, zdravo in učinkovito. Svojo misijo uspešno izpolnjuje s kremo za nego problematične kože ZEOTEX DERM, ki ne neha navduševati na trgu z rezultati, ki jih dosega! Odkrijte zakaj je ravno ta krema popoln dodatek vsaki kozmetični torbici.

ZEOTEX DERM
ZEOTEX DERM FOTO: Arhiv ponudnika

ZEOTEX DERM krema kombinira dve popolnoma naravni sestavini, razstrupljevalni mineral zeolit in elementarno srebro, ki s sinergijo delovanja prinašata revolucijo v negi kože. Krema NE vsebuje parabenov, kortikosteroidov in škodljivih konzervansov. Seznanite se s sestavinami, zaradi katerih je ta krema absolutni favorit za vse, ki imajo radi naravno kozmetiko.

Zeolit je naravni razstrupljevalni mineral, ki s svojimi mikro delci očisto kožo različnih toksinov in površinskih nečistoč. Zeolit deluje na lokalni imunitet celic kože, zagotavlja antioksidativno zaščito, spodbuja proces regeneracije, olajša procesa obnavljanja in čiščenja kože. Poleg tega vnaša v celice esencialne minerale in tako sodeluje v umirjanju alergijskih reakcij in kožnih težav. Heroj je tudi v boju zoper akne, saj odstranjuje vsakdanje „sovražnike“ s površine kože.

ZEOTEX DERM
ZEOTEX DERMFOTO: Arhiv ponudnika

Elementarno srebro dosega izredne rezultate v negi kože, celo v zelo majhnih dozah. Opravljene dolgoletne raziskave (Bio-GATE AG) so dokazale, da deluje antimikrobno na površini kože in uspešno ščito kožo z ustvarjanjem zaščitne plasti, ki regulira in stabilizira kožno mikrofloro, odstranjujoč neželene mikroorganizme. Tanki, obrambni sloj zagotavlja optimalno ravnovesje hranljivih snovi naše kože, s poudarjenim protivnetnim delovanjem učinkovito pomaga pri problematični koži, dokazano podpira tudi specifične obravnave dermatitisa, seboreje, luskavice, aken.

ZEOTEX DERM
ZEOTEX DERMFOTO: Arhiv ponudnika

ZEOTEX DERM je res „must have“ za vsako kozmetično torbico in tudi za vsako gospodinjstvo, saj kremo lahko uporabite za otroke od najzgodnejših dni. Namenjena je negi problematične in občutljive kože, nagnjene k atopiji, vendar je dobrodejna za vsak tip kože, saj podpira proces obnavljanja in vlaženja kože.

ZEOTEX DERM kremo lahko kupite v dm prodajalnah po vsej Sloveniji, več o izdelkih pa lahko izveste na zeotex.eu in tudi naročite izdelke na svoj naslov.  

ZEOTEX DERM
ZEOTEX DERMFOTO: Arhiv ponudnika
ZEOTEX DERM
ZEOTEX DERMFOTO: Arhiv ponudnika
ZEOTEX DERM
ZEOTEX DERMFOTO: Arhiv ponudnika

Naročnik oglasa je Mevex d.o.o.

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375