Zadovoljna.si
Kate in William na ženskem finalu v Wimbledonu - 3

Novice

Vprašanje, ki si ga te dni zastavljajo mnogi!

J.V.
11. 08. 2016 07.44
11

Vsi, ki navdušeno spremljate letošnje olimpijske igre v Riu, ste morda mislili, da ste na ekranu videli Kate Middleton in Leonarda DiCapria. A kot se je izkazalo, se britanska princesa ni pridružila francoski ženski kolesarski ekipi in DiCaprio se ni na skrivaj izuril v lokostrelstvu. Očitno na letošnjih OI tekmujeta tudi njuna dvojnika!

Pauline Ferrand-Prevot in Kate Middleton
Pauline Ferrand-Prevot in Kate MiddletonFOTO: AP

Kaj na olimpijskih igrah počneta britanska princesa Kate Middleton in hollwoodski igralec Leonardo DiCaprio, je vprašanje, ki si ga te dni zastavljajo mnogi. A v resnici na ekranu niso videli Kate in Lea, temveč njuna dvojnika.

Ameriški lokostrelec Brady Ellison je namreč izrezana kopija slavnega igralca, obenem pa je 27-letnik tudi zaročenec slovenske lokostrelke Toje Černe. Ko so ga zamenjali za DiCapria, so splet preplavile fotografije, ki dokazujejo, kako zelo podobna sta si, in Brady je postal prava spletna senzacija.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Dvojčico pa ima tudi Kate. Gre za članico ženske kolesarske ekipe, ki zastopa Francijo. Njeno ime je Pauline Ferrand-Prevot in tako kot Kate je tudi Pauline prava lepotica. Podobnost njunih obraznih potez je resnično presenetljiva, zato ni prav nič čudnega, da so mnogi za hip že mislili, da gre za cambriško vojvodinjo.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

 

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399