Zadovoljna.si
Neli Crnkovič

Ambasadorke

Neli Crnkovič: Življenje je polno presenečenj in nepričakovanih ovinkov

J.V.
18. 03. 2019 09.45
0

Neki Crnkovič želi deliti nasvete, kako poskrbeti za dobro počutje od znotraj in zunaj. Rada preizkuša nove recepte, predvsem pa se vse bolj posveča veganski prehrani, ki ima veliko pozitivnih učinkov na njeno počutje in hkrati pomaga okolju.

Kakšno sporočilo želiš poslati svojim sledilcem?

Da naj svoje življenje poskušajo preživeti po svoje in ne skozi življenja drugih, ki jih spremljajo na ekranih svojih naprav. To naj vzamejo le kot nek dodatek k njihovim dnevom, ne pa glavno vodilo.

Kakšen je tvoj življenjski moto?

Zelo pogosto slišimo to, ampak vse se da, če se hoče. Temu pa bi dodala, da do ciljev ne pridemo vedno po želeni poti, ki smo si jo zastavili na začetku, saj je življenje polno presenečenj in nepričakovanih ovinkov. Zato je občutek, ko dosežemo cilj, še slajši.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Kaj ti v življenju največ pomeni?

Majhni, morda bi mnogi rekli nepomembni trenutki, ko se z bližnjimi smejiš do solz in preprosto pozabiš na vse ostalo, ko totalno odklopiš misli in iskreno uživaš v ponujenem trenutku, ki ti ga je dalo življenje.

Zakaj si se odločila postati influencerka?

Je na spletu vse več sovraštva, ker so vedno ljudje, ki te bodo poskušali vleči dol in ne bodo nikoli zadovoljni s stvarmi, ki jih pokažeš na družbenih omrežjih o sebi. Zdi se mi, da je zelo težko razkriti čisto svoj pravi jaz  ko govorimo o Instagramu, Youtube-u, saj je veliko težje sprejeti kritiko, ki jo dobiš takrat, kot pa tisto, ki jo dobiš za nekaj nepristnega, saj tako ali tako veš, da to nisi zares ti. Med ljudi bi rada širila to, da se naučijo pohvaliti en drugega, saj bo polepšalo dan drugi osebi, hkrati pa se bodo počutili veliko bolje navznoter, ko bodo nekoga pohvalili. Vzame ti nekaj sekund, da narediš nekaj lepega.

Če bi morala izbrati eno stvar, pri kateri si res dobra, bi izbrala ...

Poslušanje. Čeprav sem velikokrat glasna, znam prisluhniti drugim okoli sebe. Želim pomagati vsem, zato pa je treba ljudem prisluhniti in si zanje vzeti čas.

Kako izgleda tvoj popolni dan?

Čeprav nisem jutranja oseba, bi se moj popolni dan začel nekoliko bolj zgodaj, saj se zjutraj rada na obveznosti pripravim v miru ob kavici in kakšni dobri glasbi, ki me napolni z energijo, motivacijo in dobro voljo za nov dan. Letos je moje prevozno sredstvo postal vlak, na začetku leta sem ta čas po navadi prespala, zdaj pa sem začela uživati ob branju knjig ali pa le sanjarjenju ob glasbi. Po šoli si po navadi vzamem nekaj časa za prijateljice, da skupaj pojemo kosilo ali pa spijemo kavo, kar se mi zdi zelo pomemben del popolnega dneva, saj si premalokrat vzamemo čas za bližnje. Vsako popoldne preživim tudi v baletni dvorani, kar po navadi odvrne moje misli od ostalih obveznosti in me sprosti, hkrati pa se po treningih počutim zelo dobro, saj naredim nekaj zase. Večer v mojem popolnem dnevu bi bil trenutek, ki si ga vzamem zase, »na izi«. Preživela bi ga z mojo mami ob skodelici čaja. Žal se zaradi vseh obveznosti s šolo, to malokrat zgodi. Večino mojih dni res zgleda nekako tako,  zato sem kljub malo prostega časa, zelo zadovoljna, saj ga izkoristim tako, kot si sama želim.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Lastnost, na katero si pri sebi najbolj ponosna ...

Najbolj ponosna sem na svojo zgovornost, zaradi katere se mi ni težko vključiti v katero koli družbo, saj nimam težav z iskanjem tem za pogovor z novimi ljudmi.

Kdo je zate superženska?

Je delovna, močna in neodvisna, hkrati pa zna pokazati svojo nežnost, ljubeznivost in svojo zapeljivo ženstvenost.

Kako se najraje sprostiš po napornem dnevu?

Ker sem zelo komunikativna sem vedno rada v družbi, lahko bi rekla, da nisem nikoli preutrujena za pogovor z drugimi, zato mi je najboljša sprostitev po napornem dnevu prav pogovor z bližnjimi, da si povemo o dnevu, si malce »pojamramo« in si olajšamo, kar nas teži.

Kaj bi moral vsak narediti vsaj enkrat v življenju?

Mislim, da bi vsak moral enkrat v življenju preživeti noč ob globokem pogovoru z neko posebno osebo, saj jo bo spoznal čisto drugače veliko bolj globinsko, hkrati pa bo spoznaval sebe popolnoma drugače.

Česa se v naslednjih 10 letih najbolj veseliš?

Nisem v pričakovanju za neki veliki dogodek, ki bi me vodil naprej, saj poskušam vsak dan čim bolje uživati. Verjamem, da manj pričakovanj prinese več sreče in manj razočaranj, zato se mi vsak nov dan zdi kot nov dosežen cilj in se veselim vsakega naslednjega, kamor koli me to popelje.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375