Zadovoljna.si
SMART! na dom

Novice

/ Oglas

Neomejena dostava igrač in otroške opreme s storitvijo Smart!

PR
03. 07. 2024 05.00
0

Spletni nakupi so za mlade družine pregleden, varčen in dokazano najenostavnejši način, da izberete tisto, kar potrebujete zase in svojega otroka. Pri Mimovrste, največjem spletnem trgovcu v Sloveniji, pa so vaši nakupi odslej lahko še boljši: za vas so pripravili storitev Smart!, ki omogoča celoletno neomejeno dostavo tudi za manjše spletne nakupe.

SMART! registracija
SMART! registracija FOTO: Arhiv naročnika

Vsaka mamica se je že znašla v situaciji, ko je v zadnjem trenutku ugotovila, da ji pojemajo zaloge plenic, ali pa ste nujno potrebovali mlečni nadomestek za otroka. Obisk trgovine z malčkom pogosto predstavlja stres in ruši dnevno rutino. Prav zato se številne mamice in očetje pogosto odločajo za hiter in enostaven nakup prek spletne trgovine Mimovrste by Allegro. Tu lahko izbirate med več kot 1.650.000 artikli, vključno s priljubljenimi LEGO kockami za otroke, odrasle in tiste vmes. Poleg tega na Mimovrste lahko najdete vozičke, otroške avto sedeže, elektronske varuške, otroške počivalnike, jedilne stole in drugo opremo za dojenčke, pa tudi vse za potovanje z otroki. Da ne pozabimo na uporabne šolske potrebščine za vse starosti. Izbirate lahko med široko ponudbo artiklov znamk Pampers, Bruder, Disney in drugih blagovnih znamk. Gotovo se vam je namreč kdaj že zgodilo, da ste potrebovali darilo za otroka v zadnjem trenutku! Storitev Smart! vam omogoča varno, hitro in neomejeno dostavo tudi v takih primerih. 

Smart! za ugodnejše in hitrejše nakupe 

Mimovrste by Allegro želi svojim strankam zagotoviti najboljšo uporabniško izkušnjo, predvsem pa nagraditi vašo zvestobo in zaupanje. Zato so lansirali novo storitev Smart!, ki omogoča neomejeno dostavo na dom v tri lastne trgovine ali na katero koli od več kot 400prevzemnih mest Pošte Slovenije ali več kot 500 prevzemnih mest paketomatov GLS.

SMART! na dom
SMART! na domFOTO: Arhiv naročnika

Smart! pomeni modro odločitev

Smart! je program zvestobe, ki temelji na letni naročnini. Ponuja dostavo na dom in na izbrane prevzemne točke brez omejitve števila naročil. Hkrati pa zahvaljujoč izjemni logistiki zagotavlja tudi hitro dostavo paketov, ki so na zalogi pri Mimovrste. Za ceno 11,99 € na leto lahko naročniki storitve Smart! izkoristijo neomejeno dostavo za nakupe v minimalni vrednosti naročila 12,90 € pri istem trgovcu.

Brezplačno preizkusite storitev Smart! 

Zaupanje je obojestransko. Registrirani uporabniki popolnoma zaupajo spletni trgovini Mimovrste, zato v poskusnem obdobju največji spletni trgovec svojim strankam podarja brezplačno 6-mesečno naročnino na storitev Smart!. To pomeni, da lahko uporabniki storitve izkoristijo kar pet brezplačnih dostav v obdobju šestih mesecev. Storitev Smart! je na voljo pri vseh artiklih z oznako Smart! in za manjše pakete že od 12,90 € dalje, za artikle iste znamke (npr. Pampers). Po poskusnem obdobju lahko aktivirate letno naročnino na storitev Smart! za neomejeno dostavo za samo 11,90 €! 

Mimovrste s storitvijo Smart! tako staršem še dodatno poenostavlja in zmanjšuje stroške spletnega nakupovanja. S hitro in kakovostno storitvijo postavlja nove smernice spletnim trgovinam in visoke standarde storitve

Več o novi storitvi Smart! https://www.mimovrste.com/smart-brezplacna-dostava 

 

Naročnik oglasa je Mimovrste.com.

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493