Zadovoljna.si
Serum Glow&Go

Novice

/ Oglas

Nepremagljiva Rebeka Dremelj navdušena nad čudežnim Glow&Go™ serumom za instant pomlajevanje

P.R.
28. 12. 2021 05.00
0

Ste kdaj imeli utrujen in povešen obraz, podočnjake zaradi premalo spanca, ali mogoče smejalne gube, katere vas motijo? To se občasno zgodi vsem, vendar Nepremagljiva Rebeka Dremelj ima rešitev. ''Ker je narava mojega dela takšna, da pride dan, ko delam tudi po 16 ur z zelo malo spanca, se to seveda jasno odraža tako na podočnjakih, kot utrujenemu obrazu. Glow&Go je serum, ki v trenutku zategne obraz in ti naredi čez tvojo kožo, kot nekakšen filter. Navdušena sem nad rezultatom in odlično bi bilo, če se ta filter ne bi nikoli odstranil,'' priporoča Rebeka.

Želim odkriti skrivnost vsem ženskam, ki imajo gube ali podočnjake – Kako jih izbrisati in to takoj

Vsaka ženska, ki ima rada svojo kožo in ji vedno privošči najboljšo nego, bo nad izdelki navdušena. Če pazite tudi na prehrano in pijete veliko vode, to žal ne more zaustaviti majhnih gubic, ki so prišle z leti. Velika večina žensk gube dobi prezgodaj in vse se jih želimo znebiti. Glow&Go jih ne more trajno izbrisati, vendar jih lahko za en dan, kar je povsem dovolj, da izgledate popolno takrat, ko si to zares želite.

Serum Glow&Go
Serum Glow&Go FOTO: Arhiv ponudnika

Kako Glow&Go™ serum deluje?

S staranjem, naša koža izgublja elastičnost in posledično pride do gubanja kože, ki se pojavlja predvsem na področju čela ter okoli oči. Glow&Go proizvaja znani laboratorij iz Italije, ki je razvil aktivno elastično formulo s takojšnjim učinkom zatezanja kože, z inovativno kombinacijo naravnih peptidov in sestavin, ki kožo naredijo mlajšo, bolj napeto in sijočo. Serum deluje takoj, in sicer tako, da zategne gube in zmanjšuje njihovo vidljivost, saj koži povrne izgubljeno elastičnost in tako se koža vrača v naravni položaj. Zahvaljujoč naravnim sestavinam, ki jih serum vsebuje, struktura kože postaja čvrsta, zategnjena in gladka, vendar po 8-12-ih urah serum začne izgubljati moč in elastičnost kože je vedno manjša ter pride do povratka gub. Glow&Go instant serum za lifting obraza ima začasne učinke, podobne pudru, vendar jih za razliko od pudra, ki prekrije nepravilnosti, začasno popravi. Zato je priporočljiva uporaba Glow&Go CREAM s serumom Glow&Go, ki s serumom daje dolgoročne rezultate, zato daljša uporaba kreme naredi serum učinkovitejši, saj se gube trajno zmanjšajo.

Kako se uporablja Glow&Go™ Instant Facelift Serum?

Glow&Go serum se nanese na očiščen obraz in samo v 1 minuti od nanosa dosežemo lifting efekt. Kožo je potrebno očistiti s posebnim ioniziranim  Glow&Go™ Instant Skin Care Cleanserjem, da jo pripravimo za delovanje aktivnih sestavin seruma. Serum se nanese v majhni količini in tako vam lahko 30 ml pakiranje uporabljate tudi do 2 meseca. Kožo je potrebno po nanosu seruma hitro posušiti, najbolje kar s pahljačo. 10 minut po nanosu seruma predlagamo nanos kreme Glow&Go™ Instant Skin Care za trajne učinke proti staranju. Serum v kombinaciji s kremo koži povrne tonus in jo naredi svilnato, jo regenerira in osveži, posledično pa je koža takoj po nanosu videti zategnjena in mehkejša. 

Glow&Go instant facelift serum je dostopen v Sloveniji in ga lahko naročite na 070 922 722 ali na spletni strani www.nepremagljiva.si.

Serum Glow&Go
Serum Glow&Go FOTO: Arhiv ponudnika

Naročnik oglasa je International Health.

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 357