Zadovoljna.si
Naslovna

Novice

Nevesta, ki je za poročno obleko plačala 3 evre, postala hit

J.V.
03. 01. 2023 05.00
1

Rachel Connealy s Floride je postala spletna uspešnica, po tem ko je na družbenih omrežjih pokazala svojo poročno obleko in so mnogi opazili, kako zelo je ta podobna obleki, ki jo je na svoj poročni dan nosila Meghan Markle.

26-letna Rachel Connealy s Floride je na družbenih omrežjih pokazala svileno obleko, ki jo je nosila na svojem poročnem obredu, in priznala, da je bila cena obleke smešna. "To svileno obleko sem kupila takoj, ko sva se zaročila, in jo nosila na slovesnosti," je dejala v videu, v katerem je razkrila, da je za poročno obleko odštela le tri dolarje oziroma 2,80 evra.

Posnetek je hitro postal viralen, o obleki pa so se razpisali številni svetovni mediji. Sicer pa to ni edina obleka, ki jo je Rachel na ta dan nosila, za poročno zabavo je namreč izbrala drugo obleko, za katero je plačala 4,60 evra. Videoposnetek obleke je delila tudi na TikToku in zapisala: "Nikoli ne veš, kaj boš našel v ugodni ponudbi dva tedna pred poroko."

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

 Rachel je uspela dobiti dve različni poročni obleki za manj kot 10 evrov, kar je zagotovo svojevrsten dosežek. Oba posnetka njenih poročnih oblek pa sta do danes zbrala že več milijonov ogledov in tisti, ki so ju videli, se strinjajo, da je bila Rachel na svoj poročni dan zelo podobna Meghan Markle. "Tukaj me spominjaš na prelepo Meghan Markle!" je zapisala ena oseba. Drugi je zapisal: "Mislil sem, da si Meghan Markle", tretji pa se je strinjal: "Malo si podobna Meghan Markle."

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375