Zadovoljna.si
Nick Domes - Pregorel

Novice

Nick Domes: "Odraščal sem brez mame, velikokrat sem bil tarča žaljivk."

Zadovoljna.si
24. 10. 2023 10.21
0

Nick Domes, sin znanega slovenskega glasbenika Miša Kontreca, ki se je letos širši publiki predstavil tudi v šovu Slovenija ima talent, predstavlja svoj glasbeni prvenec z naslovom Pregorel.

Nick Domes, sin znanega slovenskega glasbenika Miša Kontreca, stopa na samostojno glasbeno pot. V svet namreč pošilja prvo pesem in videospot z naslovom Pregorel. Nick se je širši publiki letos predstavil tudi v šovu Slovenija ima talent. Kljub temu, da žiranta Andreja Škufce ni prepričal, pravi, da z odra ni odšel razočaran. 

"Zavedam se, da vsem ne moreš biti všeč. Vzponi in padci so sestavni del življenja, pa tudi glasbene kariere. Hvaležen sem za vse pohvale, še več mi pa pomeni konstruktivna kritika, saj mi omogoča napredek in rast. Že to, da sem stopil na oder Talentov, je bil zame velik korak. Pogum sem namreč zbiral zelo dolgo," je o nastopu v šovu Slovenija ima talent povedal Nick in dodal: "Moj cilj je, da se bom nekoč ukvarjal samo z glasbo. Vem, da je za to potrebno ogromno odrekanj in trdega dela in pripravljen sem na to. Verjamem, da je pred mano dolga, naporna, a hkrati zelo lepa pot."

Ansambel Saša Avsenika v svet pošilja novo polko z naslovom 'Sanjajo dekleta'
Preberi še
Ansambel Saša Avsenika v svet pošilja novo polko z naslovom 'Sanjajo dekleta'

Sodelovanje z Rokom Lunačkom

Oče mu je dal ogromno. Med drugim tudi veliko poznanstev s številnimi slovenskimi glasbeniki. Svojo prvo pesem je tako ustvaril skupaj z Rokom Lunačkom, ki se je podpisal pod besedilo in melodijo pesmi Pregorel. 

"Izjemno sem hvaležen, da lahko sodelujem s tako velikimi imeni slovenske glasbe," je povedal Nick, ki v svojem prvem videospotu ne nastopa sam, družbo mu namreč dela simpatična Ana Malavašič, finalistka projekta Miss Slovenije 2022. Celoten videospot prikazuje nesojeno ljubezen do dekleta, ki si jo želi in sanja o njej, vendar je nikoli ne spozna.

Nick Domes in zasebno življenje

"Lahko rečem, da mi je bila glasba položena v zibelko, saj sem celo življenje na nastopih spremljal svojega očeta, ki je moj največji vzornik. Z njim imam zelo močno vez. Odraščal sem brez mame, samo s svojim očetom, dedkom in babico," nam je o svojem odraščanju zaupal Nick. 

"Oče je odigral res pomembno vlogo v mojem življenju in priznam, da brez njega ne bi bil takšna oseba, kot sem danes," je še dodal in poudaril, da mu je ravno oče dal najlepše darilo v njegovem življenju. 

Vzrock: 'Ne bomo lagali, že zdaj živimo svoje sanje'
Preberi še
Vzrock: 'Ne bomo lagali, že zdaj živimo svoje sanje'

"Nikoli ni nehal verjeti vame," je obrazložil in dodal: "Zaradi naše narodnosti sem bil v šoli večkrat tarča žaljivk, seveda se to dogaja še danes, vendar sem se s tem nekako naučil živeti. Moja terapija je glasba. Ko stopim na oder, pozabim na vse, kar se dogaja okoli mene. Glasbi se popolnoma prepustim in najbrž me tudi zato tako osrečuje."

Nick Domes z očetom.
Nick Domes z očetom.FOTO: PR BAJTA

Nick ni pevec, ampak glasbenik

Nick sicer zase pravi, da ni pevec, ampak glasbenik, ki rad poje. Z glasbo se ukvarja že petnajst let in igra tri inštrumente: klavir, kitaro in harmoniko. Že od nekdaj si želi samostojne glasbene kariere in igrati glasbo, ki ga polni z energijo. 

"To sta zame zagotovo pop in rock," nam pove 25-letni glasbenik. Odraščal je z glasbo Queenov, Guns N'Roses, Bon Jovija in tako naprej. "Zagotovo je moj največji glasbeni idol Freddie Mercury," še doda simpatični mladenič, ki sicer dela v vrtcu kot pomočnik vzgojitelja.

Nino Ošlak: 'Končno lahko iz srca rečem to je to'
Preberi še
Nino Ošlak: 'Končno lahko iz srca rečem to je to'

"To delo me izredno veseli. Rad sem v družbi otrok, ki so iskreni in pristni. Skupaj veliko pojemo, vedno pa me z navdušenjem poslušajo, ko jim kaj novega zaigram. Zame je to eden lepših prizorov," še zaključi.

Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Nick Domes na odru šova Slovenija ima talent

Nick Domes se nam je predstavil tudi v šovu Slovenija ima talent, njegov nastop si lahko ogledate spodaj, zadnjo avdicijsko oddajo Talentov pa si lahko ogledate to nedeljo ob 20.00 na POP TV!

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399