Zadovoljna.si
Doroteja Knehtl in Tamara Korošec

Novice

Tamara Korošec o Renatu: Govorili so, da nama ne bo uspelo!

M. A.
22. 09. 2020 06.51
0

Med številnimi temami, ki so jih med spoznavanjem na prvih hitrih zmenkih minuli konec tedna odprli kandidati 4. sezone šova Ljubezen po domače, se je znašel tudi horoskop in kompatibilnost določenih astroloških znamenj. Pogovor je začela ena izmed Johnovih snubk, prikimali pa sta ji tudi Doroteja Knehtl in Tamara Korošec.

Medtem ko Franc Jarc - John, eden izmed kandidatov, ki svojo sorodno dušo išče v 4. sezoni priljubljenega šova Ljubezen po domače, sploh ne ve, kaj je po horoskopu, je to zelo pomembno eni izmed njegovih snubk, ki se je za odgovor, ali se ji Johna sploh splača osvajati, obrnila kar na zvezde. Temu sta v komentatorski oddaji Ljubezen po domače na kavču prikimali tudi udeleženki 2. sezone, Doroteja Knehtl in Tamara Korošec, ki sta se nekoč obe borili za Renata Lužarja. Osvojila ga je slednja, a sta se po dveh letih razšla. Čeprav o razlogih za razpad veze nista želela govoriti, je Tamara minuli teden razkrila, da naj bi bilo krivo varanje. Več o tem preberite TUKAJ.

Tamara Korošec razkrila, zakaj je samska
Preberi še
Tamara Korošec razkrila, zakaj je samska

'Nama z Renatom so tudi govorili, da nama ne bo uspelo. Ker sva oven in škorpijon,' je razložila Tamara, Doroteja pa ji je prikimala, da ima kot škorpijon tudi sama slabe izkušnje z ovni. 'In tudi z ribami,' je dodala. Ali se torej, če ste vi rojeni v enem izmed omenjenih astroloških znamenj, res ne smete odločiti za drugega?

Oven in škorpijon res veljata za eksplozivno kombinacijo, ki občasno spominja na vroče, spet drugič pa na vojne filme. Številni astrologi takšno razmerje opisujejo kot zelo intenzivno, le s težavo pa najdejo kakšno kombinacijo, ki bi bila še bolj strastna in trmoglava. Čeprav Doroteja nima takšnih izkušenj, sta med drugim škorpijon in ribi izredno kompatibilna. Astrologi jima napovedujejo močno povezanost, tako na čustvenem področju kot tudi v postelji, takšna veza pa ima veliko možnosti za dolgotrajni uspeh.

Bi prepoznali nekdanjega kandidata v Ljubezni po domače?
Preberi še
Bi prepoznali nekdanjega kandidata v Ljubezni po domače?
Če ste rojene v znamenju škorpijona, bo veza z ovnom zelo pestra, prikimavajo mnogi navdušenci nad astrologijo.
Če ste rojene v znamenju škorpijona, bo veza z ovnom zelo pestra, prikimavajo mnogi navdušenci nad astrologijo.FOTO: Dreamstime

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368