Zadovoljna.si
Nina - naslovna

Novice

Nina Osenar po težki zdravstveni bitki spet žari

Zadovoljna.si
28. 09. 2023 13.04
1

Priljubljena slovenska pevka in televizijska voditeljica Nina Osenar Kontrec je v zadnjih letih bila težko zdravstveno bitko, zdaj pa se je končno postavila spet na noge, pojavila se je celo na družbenih omrežjih, kjer zdaj s ponosom deli fotografije sebe in svojega prikupnega sina Marlona.

Nina Osenar Kontrec se je zadnjih nekaj let spopadala s kronično utrujenostjo in izgorelostjo, posledično pa se je bila primorana umakniti izpred oči javnosti in si vzeti čas za počitek. Lansko leto se je spočita in žareča počasi začela vračati nazaj v medijski svet, zdaj, z vstopom na družbena omrežja, pa je njena vrnitev končno popolna. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Svoje sledilce je 7. avgusta pozdravila s prikupnim videoposnetkom, na katerem je povedala: "Res je dolgo trajalo, da sem se tudi jaz odločila, da se pojavim na socialnih omrežjih in da delim z vami kakšne trenutke iz mojega življenja."

"Sem pa letos tudi prvič po petih letih, ko sem bila hudo bolna, resnično uživala na morju. Uživala z mojim čudovitim fantkom Marlonom, uživala z mojim možem, skočila v vodo, se tudi malo posončila. To je res prvi tak dopust po petih letih, da sem pokonci in zdrava, in sem neskončno srečna, da sem ozdravela, tako da bom danes z vami delila tudi nekaj takih 'pozersko morskih'," je še vsa nasmejana povedala Nina, nato pa, kot je obljubila, podelila nekaj najlepših trenutkov iz več kot zasluženega dopusta. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Fotografije razkrivajo, da se Nina v času odsotnosti ni postarala niti za en dan. 40-letna pevka je v bikini kopalkah ponosno pokazala svojo zavidanja vredno postavo, pa da ne bo kdo mislil, da gre za trik, Nina razkriva, da so objavljene fotografije iz dopusta popolnoma naravne in brez kakršnega koli filtra. 

Poleg moža in sina Marlona ji je na dopustu delala družbo tudi velika napihljiva želva po imenu Melva, ki se je lepo podala k njenim 'tie dye' modro-zelenim svetlikajočim se kopalkam. No, pred kratkim pa je obudila tudi spomin na srednješolske dni in delila foto utrinek z maturantskega izleta. Na fotografiji je zaradi dolgih živo rdečih las skoraj neprepoznavna.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Spomnimo

Nina je s svojim karizmatičnim in energičnim vodenjem resničnostnega šova Big Brother osvojila srca gledalcev. S svojo prisrčnostjo in smislom za humor je ustvarila edinstveno izkušnjo za tekmovalce in gledalce. Znala je ohranjati napetost in dramo v hiši, obenem pa je bila sočutna do tekmovalcev v njihovih najbolj ranljivih trenutkih. Njena sposobnost, da postavi prava vprašanja in izvabi iskrene odgovore, je dodala globino oddaji.

S svojim slogom in eleganco je Nina postala ikona vodenja šova Big Brother, saj je znala ohraniti ravnovesje med zabavo, resnostjo in empatijo do tekmovalcev. Njen prispevek k uspehu tega resničnostnega šova je neprecenljiv.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 395