Zadovoljna.si
Nina Osenar

Novice

To je moški, ki je Nini Osenar rešil življenje

N. Č.
18. 10. 2023 05.00
2

Nina Osenar Kontrec se je po težki zdravstveni bitki končno vrnila nazaj med slovensko estrado. Vrnila se je močna in polna energije, ki pa si jo le še naprej polni s svojo skupnostjo, ki si jo je ustvarila na družbenih omrežjih, kjer so jo njeni oboževalci zelo lepo in toplo sprejeli.

Nina Osenar Kontrec je v Popkastu s Polono Jambrek razkrila, da se je sprva družbenih omrežji močno otepala, zdaj pa se je le odločila, da je čas, da jih preizkusi tudi sama. Kmalu je odkrila, da gre za veliko skupnost, ki je zelo vesela njene vrnitve v svet estrade, razkrila pa je tudi, da je prejela kar precej spodbudnih sporočil sledilk, ki so z njo delile svoje izkušnje z izgorelostjo. 

V času svoje odsotnosti se je lotila tudi pisanja knjige, v katero je 'izlila svojo dušo in srce'. Nina pravi, da knjigo žanrsko sicer težko opredelimo, saj je hkrati strokovna in osebnoizpovedna, a avtorica sama najraje reče, da gre pravzaprav za resnično zgodbo o ljubezni.

Nina torej v knjigi spregovori tudi o svojem možu, posvetila mu je celo poglavje z naslovom 'Moj čudoviti Dejan'. "Ker res ... Moj mož mi je rešil življenje. Brez pretiravanja. Res mi je stal ob strani in mi pomagal," je povedala Nina in dodala: "Ko sem jaz obležala, je vse počel namesto mene. Skrbel je za dojenčka, skrbel je zame, potem ima še dva otroka iz prejšnjega zakona, potem je služba, odgovorno delo v službi, skratka, res je bil obremenjen."

Nina Osenar po težki zdravstveni bitki spet žari
Preberi še
Nina Osenar po težki zdravstveni bitki spet žari

Nina je v Popkastu razkrila tudi, da jo je na čase resno skrbelo, da ne bi izgorel tudi on, saj je imel v tistem času obveznosti res veliko. Bala se je, da bo vse skupaj tudi zanj preveč.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Nina Osenar in njena bolezen

Spomnimo: Nina Osenar Kontrec je pred malce več kot petimi leti zbolela za sindromom kronične utrujenosti. Bolezen je prišla nenadoma, toda Nina pravi, da zdaj, ko se ozre nazaj v preteklost, lahko opazi kar nekaj opozorilnih znakov, ki so ji na nek način hoteli povedati, da je prišel čas, da se malce ustavi, spočije in umiri. 

"Jaz sem imela pravzaprav tako dobro tendenco tega izgorevanja. Že prej sem imela tako dobro podlago, ker sem perfekcionistka. No, zdaj ne več," je povedala nasmejana Nina in dodala, da jo je vse skupaj izučilo, da je zdaj bolj prijazna do same sebe.

Celoten Popkast z Nino Osenar Kontrec in Polono Zojo Jambrek si lahko ogledate na strani 24ur.com.

Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
POPkast z Nino Osenar Kontrec
POPkast z Nino Osenar KontrecFOTO: Luka Kotnik

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 387