Zadovoljna.si
Nina Radi

Novice

Znana Slovenka presenetila s spremembo videza

N. Č.
12. 01. 2024 11.58
2

Ob vstopu v novo leto so se mnoge ženske odločile, da je čas za spremembo. To, da za nov začetek ni nujno, da je sprememba velika, dokazuje tudi Nina Radi, ki se je pred kratkim odločila za spremembo pričeske.

Nina Radi, priljubljena Štajerka, ki smo jo spoznali v resničnostnem šovu Sanjski moški, je nedavno presenetila javnost s spremembo pričeske. Na družbenem omrežju je delila dve fotografiji nove frizure, ob katerih je navihano zapisala: "Ostriži svoje mrtve konce za rast in ne govorimo samo o laseh."

"Odločila sem se, da vstopim v leto 2024 z nekaj spremembami. Po več letih je bil čas, da dolge lase malo skrajšam," je še dopisala in dodala: "Sprememba verjetno ni velika, vendar sem se za ta korak, kar nekaj časa odločala."

Znana Slovenka presenetila in postala kratkolaska
Preberi še
Znana Slovenka presenetila in postala kratkolaska

Nina je sicer nedavno gostovala v spletni oddaji Kmetija: Cela štala, kjer je delila podrobnosti iz svojega zasebnega življenja. Govorila je tudi o odnosu z Ambrožem, v katerega se je zaljubila v resničnostnem šovu Kmetija. Več o njunem odnosu si lahko preberete v članku Spustila sta se v vroče, a tudi vihravo razmerje, kaj se dogaja zdaj?

Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Kmetija: Cela štala - Nina Radi
Kmetija: Cela štala - Nina RadiFOTO: POP TV
Jan Plestenjak se poslavlja
Preberi še
Jan Plestenjak se poslavlja
Je Kristina Miler res postala mamica?
Preberi še
Je Kristina Miler res postala mamica?

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375