Zadovoljna.si
Nino Ošlak

Novice

Nino Ošlak: 'Končno lahko iz srca rečem to je to'

N. Č.
22. 06. 2023 15.45
0

Slovenski pevec Nino Ošlak je pred kratkim izdal novo skladbo z naslovom 'To je to', ki bo brez dvoma pravi hit tega poletja!

Mineva že 15 let, odkar je pevec Nino Ošlak izdal svojo prvo skladbo z naslovom 'Mi amor', leta 2013 pa je izdal svoj prvi album z naslovom 'Simfonija'. Sledile so še mnoge druge uspešnice, med najbolj znane pa prav gotovo spada tista z naslovom 'Pod tušem', izdal pa je tudi istoimensko ploščo, na kateri najdemo kar 10 pesmi. 

Nino sicer deluje kot učitelj glasbe na OŠ Koseze, pohvali pa se lahko tudi s pisanjem glasbe za znane slovenske izvajalce, kot sta Helena Blagne in Tilen Lotrič, pisal pa je celo za pokojnega Tomaža Ahačiča.  

Pred kratkim je Nino izdal novo pesem z naslovom 'To je to', ki bo brez dvoma hit letošnjega poletja, zanjo pa je posnel že svoj 20. videospot, ki ga je ustvaril skupaj z Nikom Karom, s katerim uspešno sodelujeta že vrsto let.

Blaž Učakar (Čedahuči): Vse v mojem življenju se pretvori v glasbo
Preberi še
Blaž Učakar (Čedahuči): Vse v mojem življenju se pretvori v glasbo

Videospot je bil posnet v Cukrarni, za snemanje pa so porabili 10 ur, ki pa so bile za 32-letnega pevca kar precej naporne, med snemanjem se je namreč spopadal z visoko telesno temperaturo

"Priznam, da je bil kar podvig, saj sem večer pred snemanjem obležal z visoko vročino. Seveda veš, da moraš navkljub temu oddelati svoje, nenazadnje gre za tvoj izdelek, a pomanjkanje energije se lahko hitro pokaže tudi na videu. Navdušen sem, kako je Niko uspel ujeti dobre momente in ustvariti videospot, ki je navkljub minimalizmu nabit z energijo. Sicer pa je tudi Cukrarna je prostor, ki daje umetniku ogromno inspiracije in svobode ... Res je poseben ambient," je o napornem snemanju povedal Nino. 

Znana voditeljica iskreno: Včasih z razmišljanjem pretiravam
Preberi še
Znana voditeljica iskreno: Včasih z razmišljanjem pretiravam

"Že res, da sem bolj konkretno zakorakal v svoja 30. leta, a to mi daje le še več zagona. Bolj razumem svet in naučil sem se loviti ravnotežje v življenju. Končno lahko iz srca rečem, da je to to," je še o novi pesmi povedal Nino.

Znana Slovenka potrdila, da pričakuje drugega otroka
Preberi še
Znana Slovenka potrdila, da pričakuje drugega otroka

Ideja za najnovejšo pesem se mu je utrnila med večerno vožnjo z morja že leto nazaj, ko je ob sončnem zahodu začutil val veselja nad življenjem in lepimi trenutki, ki mu jih je to dalo. "Ne zgodi se pri vsaki pesmi, da si točno zapomnim kakšne volje sem bil, kje sem bil ... Tukaj pa je bil ta moment hipen, zares poseben in pesem se je kar izstrelila iz mene. Točno te občutke sem želel z glasbo predati dalje. Želel sem, da to veselje nad življenjem začutijo tudi drugi in da preprosto uživajo," je o navdihu za uspešnico razkril Nino. 

Znani Slovenec bo kmalu postal očka
Preberi še
Znani Slovenec bo kmalu postal očka

Tudi tokrat je pri sami produkciji sodeloval z dolgoletnim glasbenim producentom in prijateljem Francijem Zabukovcem.

"S Francijem sva tekom let ustvarila unikaten zvok, ki je nekakšen preplet mojih idealov in njegovih dolgoletnih izkušenj. Vesel sem, da imam ob sebi zvesto ekipo, ne glede na vse pretrese, ki nam jih sicer prinaša življenje in da lahko skupaj rastemo," je o svojem prijateljstvu in sodelovanju povedal Nino. 

Nino Ošlak poletje začenja z novo pesmijo
Nino Ošlak poletje začenja z novo pesmijoFOTO: Erazem Paravinja
Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 387