Zadovoljna.si
Notranja lepota

Novice

Zvezdnica razkrila: To je bil zame prav poseben test

E.R.
30. 08. 2023 05.00
0

Cemre Baysel je turška zvezdnica, ki jo na POP TV lahko spremljate od ponedeljka do petka ob 18.00 v glavni vlogi nove serije Notranja lepota (Senden Daha Güzel). Igralka je v enem od intervjujev razkrila, zakaj ji je igranje v tej seriji predstavljalo prav poseben test.

Cemre Baysel je v televizijski svet vstopila pri svojih 15 letih, ko je pričela delati na projektu Yesil Deniz. Igralka pravi, da je bilo to delo pomembna šola zanjo, saj zatrjuje, da se je tam naučila igrati. V zadnjem času pa je postala zelo popularna z nastopanjem v seriji Notranja lepota

Ne samo, da je Cemre s svojo igro v žanru romantičnih komedij navdušila gledalce, postala je tudi ena najbolj iskanih igralk s strani producentov. Igralka, ki se je o tej temi pogovarjala tudi v intervjuju s Hakanom Gencejem za časopis Hürriyet, je priznala, da je zaradi tega zelo vesela, spregovorila pa je tudi o seriji Notranja lepota.

Zaradi obsedenega oboževalca se je igralka zbala za svoje življenje
Preberi še
Zaradi obsedenega oboževalca se je igralka zbala za svoje življenje
Notranja lepota
Notranja lepotaFOTO: Global Telif Haklari

"To je bilo zame zelo pomembno delo. Enkrat sem se že uspela dokazati, zato sem imela zdaj pomisleke, če mi bo to uspelo tudi drugič. Hvala bogu, da mi je," je bila iskrena turška zvezdnica, ki je tako priznala, da je glavno vlogo v seriji Notranja lepota dojemala kot pomemben test v svoji karieri, ki pa ga je po njenem mnenju tudi uspešno opravila.

Ne zamudite epizode serije Notranja lepota danes ob 18.00 na POP TV in na lastne oči presodite, če to drži. Zamujene epizode si lahko vedno ogledate tudi na VOYO.

Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?


KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 395