Zadovoljna.si
Samo naslovna Cemre Baysel

Novice

Zaradi obsedenega oboževalca se je igralka zbala za svoje življenje

E.R.
28. 08. 2023 13.07
0

Cemre Baysel je 24-letna turška igralka, ki jo boste na POP TV lahko od danes naprej spremljali v glavni vlogi telenovele Notranja lepota (Senden Daha Güzel). Zvezdnici se je pred dobrim mesecem življenje spremenilo v nočno moro. Pričela je prejemati klice z neznane številke, to pa se je stopnjevalo vse do grozilnih sporočil, zaradi katerih se je igralka ustrašila za svoje življenje in se odločila, da bo pomoč poiskala pri istanbulski policiji.

Turška zvezdnica Cemre Baysel je nedavno pričela prejemati klice z neznane številke. Videla je, da gre za tujo številko, zato se na prejete klice ni nikoli oglasila. Oboževalec pa zaradi tega ni odnehal, temveč je zvezdnici pričel pošiljati še sporočila. V enem ji je napisal, da je vanjo zaljubljen in da bi se rad srečal z njo, kar pa je bil povod za to, da je turška zvezdnica številko blokirala. Cemre pa še vedno ni imela miru pred vztrajnim oboževalcem, ki je igralko še vedno poskušal doklicati z drugih številk. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Pri tem je bil neuspešen, igralka pa je bila povsem šokirana, ko je dobila njegovo naslednje sporočilo. To je namreč vsebovalo njene osebne informacije in osebne informacije njenih družinskih članov, bilo pa je tudi zelo grozilno naravnano. Obsedeni oboževalec ji je namreč zagrozil, da bo ugrabil njeno družino, če se ne bo sestala z njim. Zaskrbljena igralka je tudi v tem primeru samo blokirala številko, s katere je prejela sporočilo, kar pa je njenega oboževalca povsem iztirilo. "Če se ne boš sestala z mano, bom ubil tvojo družino," je pisalo v njegovem naslednjem sporočilu, ki pa mu je hitro sledilo še eno: "Odgovori, sicer bom prišel k tebi domov."

Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Prestrašena zvezdnica ni vedela, kako naj nastalo situacijo reši sama, zato se je odločila, da pomoč poišče na uradu glavnega državnega tožilca v Istanbulu. Podala je kazensko ovadbo, policija pa primer še preiskuje, poročajo turški mediji.

Turško zvezdnico Cemre Baysel boste na POP TV lahko prvič videli že danes ob 18.00, saj bo nastopila v glavni vlogi nove turške telenovele Notranja lepota (Senden Daha Güzel), ki jo boste lahko ob tej uri sicer spremljali od ponedeljka do petka. Zamujene epizode pa si boste vedno lahko ogledali tudi na VOYO.

Notranja lepota
Notranja lepotaFOTO: Global Telif Haklari

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 395