Zadovoljna.si
Ljubezenski filmi

Novice

Nov plakat za Titanik razburil oboževalce, to je razlog, zakaj!

J.V.
16. 01. 2023 11.01
0

Film Titanik te dni praznuje 25. obletnico in ob tej priložnosti so ustvarjalci filma izdali tudi nov promocijski plakat, ki pa je na družbenih omrežjih povzročil pravo razburjenje. Razlog za to je fotografija glavne igralke Kate Winslet.

V teh dneh se v kinematografe vrača eden najbolj ikoničnih filmov vseh časov, Titanik. Poleg tega, da na filmska platna prihaja njegova osvežena različica, pa so osvežili tudi promocijski plakat, s spremembo pa razburili oboževalce. 

"Oprostite, toda to je videti kot ena od mojih zgodnjih nalog v Photoshopu," je uporabnik zapisal na Twitterju. "To je tista epizoda Parks and Rec, kjer Leslie dobi trajno na samo polovici glave," je zapisal drugi. "Zakaj ima dve frizuri?" pa so se spraševali tretji. Razlog za kritike je frizura glavne junakinje Rose, ki jo je v filmu več kot odlično odigrala Kate Winslet

Filmska uspešnica, ki je izšla leta 1997 in temelji na resnični zgodbi o potopu ladje RMS Titanic, je igralca Kate in Leonarda DiCapria izstrelila med največje filmske zvezde. Film je zaslužil več kot dve milijardi evrov, s čimer je postal tretji najbolj dobičkonosen film vseh časov, prejel je tudi 11 oskarjev.

Promocijski plakat, ki je med oboževalci na družbenem omrežju sprožil val precej ledenih komentarjev
Promocijski plakat, ki je med oboževalci na družbenem omrežju sprožil val precej ledenih komentarjevFOTO: Profimedia

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375