Zadovoljna.si
Ob tebi - 5

Novice

Jojo Moyes: zaključek zgodbe, ki je spravila v jok bralce po vsem svetu

J.V.
07. 02. 2019 09.00
1

Je tudi vas navdušila zgodba Louise Clark, pod katero se je podpisala pisateljica Jojo Moyes? Po prvem romanu Ob tebi, ki je zaživel tudi na filmskem platnu, in njegovem nadaljevanju Brez tebe, si sedaj lahko preberete še tretji del!

Louiso je upodobila priljubljena igralka Emilia Clarke.
Louiso je upodobila priljubljena igralka Emilia Clarke. FOTO: Blitz film

Ena izmed najbolj priljubljenih knjižnih trilogij v zadnjih letih je pred nekaj meseci dobila svoj epilog. Na knjižne police je namreč prišel tretji roman, ki nosi naslov Samo jaz. V njem avtorica Jojo Moyes nadaljuje zgodbo mlade Louise Clark, ki se ji po izgubi Willa življenje obrne na glavo.

Po dolgem žalovanju in otopelosti se Louisa končno zaveda, da mora narediti korak naprej in ugotoviti, kaj si želi v življenju. Ko se ji ponudi priložnost v New Yorku jo sprejme in tako postane spremljevalka žene bogatega poslovneža. Selitev v Ameriko pa pomeni, da mora Louisa za eno leto zapustiti svojo domačo Anglijo, kjer ostane tudi njen fant Sam. V letu dni ji uspe spoznati, kaj si želi in kdo je pomemben v življenju.

Pričaka jo prestižen svet limuzin, dragih oblačil in slavnostnih večerij, a ko prvi čar mine, Lou ugotovi, da še vedno ni doumela Willovih besed. Naposled se znajde pred izbiro. Bo dovolj pogumna, da se bo odločila za tisto življenje, ki jo bo zares osrečilo?

Ob tebi in Brez tebe – Jojo Moyes

Vse tiste, ki še niste prebrale svetovnih uspešnic Ob tebi, po kateri je posnet tudi istoimenski film, in Brez tebe avtorice Jojo Moyes, je sedaj odlična priložnost, da zamujeno nadoknadite. Gre za eno najlepših ljubezenskih zgodb zadnjih let in mnogi se strinjajo, da se romantični film brez težav kosa z veliko uspešnico Nicholasa Sparksa z naslovom Beležnica.

Romantični film Brez tebe si lahko ogledate na VOYO!
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375