Zadovoljna.si
Kenan Mandra

Novice

/ Oglas

Nov tretma za hitro hujšanje - Liposukcijska dieta!

P.R.
13. 01. 2022 10.03
0

Nova farmakološka metoda hujšanja lahko končno preseže vse obstoječe diete, saj daje bistveno hitrejše rezultate in je prehransko bolj popolna. Gre za dietoterapevtsko zdravljenje s pomočjo rastlinskih vlaken in aminokislin. Klinično dokazano zmanjša za več kot 9 % maščobnih rezerv v 14-ih dneh, kar je 7-10 % začetne telesne teže. Klasične diete so preteklost, saj so nevzdržne in utrujajoče, liposukcijska dieta pa je enostavna za uporabo, brez občutka lakote, padca energije in živčnosti. Zato so bili izbrani številni zvezdniki, na primer nekdanja hrvaška predsednica Kolinda Grabar Kitarović, ki v zadnjem času po tej metodi izgleda popolno. Z rezultati liposukcijske diete so se pohvalile tudi številne hollywoodske zvezde in tudi naši zvezdniki.

Jasna Žalica -12 kg
Jasna Žalica -12 kgFOTO: Arhiv ponudnika

Kaj je liposukcijska dieta?

Protokol deluje po principu "prisiliti telo, da se hrani z lastnimi maščobnimi zalogami" Nutricionisti so razvili poseben protokol za aktiviranje metabolizma maščob, kot pomoč pa uporabljajo naravne aminokisline in hranila, ki zadovoljujejo vse potrebe organizma ter rastlinska vlakna, katera v želodcu nabreknejo in imamo občutek sitosti. Vsi ti pripomočki za hujšanje so združeni v edinstven in preprost program, ki ga lahko izvajate doma ob vseh dnevnih opravilih, saj med 14-dnevnim zdravljenjem ne boste izgubljali energije za delo, ne boste živčni in šibki ter lahko izgubite 500 - 1000 gramov na dan.

Pjer Žalica -60 kg
Pjer Žalica -60 kgFOTO: Arhiv ponudnika

Kako začeti s protokolom?

Zaradi enostavne uporabe, lahko začnete kar takoj. Vse kar morate narediti je, da kontaktirate International Health center v Ljubljani, na telefonsko številko 070 922 722, kjer boste opravili posvetovanje, saj ta protokol ni namenjen nosečnicam, doječim materam, diabetikom ali osebam ki imajo težave z ledvicami, jetri in podobno. S posvetovanjem boste dobili oceno, ali je ta način hujšanja primeren za vas. Strokovni svetovalci vas bodo seznanili z vsemi podrobnostmi programa ter vam na vaš domači naslov poslali celoten protokol v slovenskem jeziku, kot tudi pomožna sredstva za hujšanje (aminokisline in rastlinska vlakna) ki so proizvedena v Nemčiji po najvišjih standardih farmacije. Protokol traja en mesec, International Health pa vam bo ves čas na voljo. Prva faza vključuje sredstva za hujšanje v kombinaciji z mediteransko prehrano, kjer v samo 14ih dneh izgubite 7-10% od začetne telesne teže. Več informacij lahko dobite na www.lipodiet.eu ali na telefonski številki 070 922 722.

Damir Kustura -60kg
Damir Kustura -60kgFOTO: Arhiv ponudnika

Naročnik oglasa je International health.

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375