Zadovoljna.si
Kotlina

Novice

Večkrat nagrajena serija Kotlina prihaja na VOYO!

E.R.
15. 09. 2023 10.25
0

Ljubitelji dobrih kriminalnih serij bodo znova prišli na svoj račun, saj v nedeljo, 17. septembra, na VOYO prihaja bosanska serija Kotlina. Odmevna kriminalistična serija slavnega oskarjevca Danisa Tanovića ne navdušuje le občinstev po vsem Balkanu, temveč tudi kritike. Nedavno je namreč na Sarajevskem filmskem festivalu domov odnesla številne nagrade, med njimi tudi nagrado za najboljšo dramsko serijo.

Spoznajte Sarajevo na čisto drugačen način. Slavni oskarjevec Danis Tanović in nadarjena pisateljica ter producentka Amra Bakšić Čamo sta ustvarila serijo, ki bo na novo definirala kriminalne drame in razkrila plat Sarajeva, ki je še niste videli. Korupcija, brezup in mednarodni kriminal. Prostor, kjer se meja med dobrim in zlim zabriše. 

Na VOYO prihaja četrta sezona Za hribom!
Preberi še
Na VOYO prihaja četrta sezona Za hribom!

Kotlina nas popelje v Sarajevo, v osrčje Bosne in Hercegovine, kjer spoznamo višjega inšpektorja Ediba Pašića, ki ga igra izjemni Fedja Štukan, in njegovega dinamičnega mlajšega kolega Mida Zeca, ki ga igra nadarjeni Boris Ler. Ko v Narodnem muzeju v Sarajevu odkrijejo truplo neznanega moškega, se dvojec loti intenzivne preiskave. Čeprav je sprva kazalo, da je šlo za nesrečo, izginotje trupla iz mrtvašnice in skriti motivi zaposlenih v muzeju preiskovalce pripeljejo do mreže korupcije, izsiljevanja in mednarodnega kriminala.

Slovenija ima talent prihaja 24. septembra!
Preberi še
Slovenija ima talent prihaja 24. septembra!

Številne nagrade in nominacije

"Mislim, da smo končno dokazali, da lahko ustvarimo vrhunsko serijo, ki jo znamo posneti, napisati in odigrati," je s ponosom povedal glavni igralec Fedja Štukan. In kritiki pritrjujejo. Serija je namreč navdušila na letošnjem Sarajevskem filmskem festivalu. Domov je odnesla nagrado za najboljšo dramsko serijo, najboljši scenarij, nagrado za najboljšo režijo je prejel Danis Tanović, Fedja Štukan je osvojil nagrado za najboljšega igralca v dramski seriji, Boris Ler za najboljšo stransko vlogo, Ida Keškić pa za najboljšo žensko stransko vlogo. 

Tudi ta igralec si ga privošči po prekrokani noči
Preberi še
Tudi ta igralec si ga privošči po prekrokani noči

"Po ogledu mi je prijatelj rekel, da ni vedel, da živimo v tako lepem in velikem mestu. Ponosen sem, ker smo uspeli z vrhunsko produkcijo prikazati naše mesto. To je najlepša kotlina na svetu," je na Sarajevskem festivalu hvalospeve svojemu mestu pel Tanović

Težko otroštvo znane igralke: 'Živela sem v revščini, mama je kradla'
Preberi še
Težko otroštvo znane igralke: 'Živela sem v revščini, mama je kradla'

Kriminalno serijo Kotlina si boste na VOYO lahko ogledali že to nedeljo, 17. septembra! Pred tem pa vabljeni tudi k ogledu drugih vsebin, ki jih skrbno izbiramo za vas.

Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 395