Zadovoljna.si
Christmas Cottage

Novice

Božični filmi na VOYO

E.R.
23. 11. 2023 05.00
0

Vaš najljubši video na zahtevo že diši po praznikih. Na VOYO vas namreč že čaka dvanajst novih božičnih naslovov. Hladni dnevi kar kličejo po udobnem kavču, topli odeji in skodelici najljubšega čaja. Ugriznite v medenjake in se raznežite ob romantičnih prizorih.

1. PRINCESKA ZA BOŽIČ (Christmas at Castlebury Hall), ameriška komedija

Igrajo: Katie McGrath, Sam Heughan, Roger Moore, Charlotte Salt, Travis Turner  

Po smrti svojih staršev morata 7-letna Maddie in najstnik Milo zaživeti pri svoji teti Jules. Nekega dne se na pragu njenega doma prikaže neznanec, ki trdi, da je butler Sira Edwarda, Maddiejinega in Milovega premožnega dedka, ki vse tri povabi, da božične praznike preživijo na Edwardovem razkošnem domu. Čeprav se je Sir Edward odrekel svojemu sinu, ker se je poročil z Julesino sestro, se Jules odloči odzvati na njegovo povabilo in se z otrokoma odpravi v Evropo. Nihče se ne zaveda, da je pred njimi nepozabna pustolovščina.  

2. BOŽIČNA POGODBA (The Christmas Contract), ameriški film

Igrajo: Hilarie Burton, Robert Buckley, Danneel Ackles, Antwon Tanner, Jordan Ladd, Jason London  

Simpatična Jolie, zaposlena pri spletnem časopisu, se je pred kratkim preselila v New York. Tja je sledila svojemu izvoljencu Fosterju, ta pa je nato prekinil razmerje z njo. Približujejo se prazniki, a samsko Jolie je groza ob misli, da bi se vrnila v rojstni kraj, potem ko izve, da se bo tam njen bivši Foster šopiril z novim dekletom. Ker sta njuni družini povezani, Jolie omahuje, ali naj gre na praznovanje, saj nikakor ne želi srečati Fosterja. K sreči ji pomaga prijateljica Naomi in Jolie podtakne svojega brata Jacka.  

3. BOŽIČNA KOČA (The Christmas Cottage), ameriški film  

Igrajo: Merritt Patterson, Steve Lund, Brittney Wilson, Victor Zinck Jr., Carey Feehan  

Mlada Lacey Quinn je nad ljubeznijo že obupala, saj je bilo njeno srce prevečkrat zlomljeno. Ko jo najboljša prijateljica Ava prosi, da bi bila njena poročna priča, mora poskrbeti, da bo koča družine Callahan popolna za medene tedne. Legenda namreč pravi, da če mladoporočenca tam preživita prvo noč, ju čakata večna ljubezen in sreča. Lacey temu ne verjame. Toda ko ostane ujeta v zasneženi koči s Charliejem, Avinim bratom, začne verjeti, da je v majhni hiški vendarle nekaj čarovnije – še posebej za božič.  

4. BOŽIČNE SLAŠČICE (Christmas Cupcake), kanadski film

Igrajo: Cindy Busby, Erin Karpluk, Corey Loranger, Fulvio Cecere  

Ko po smrti očeta družinski pekarni grozi zaplemba, morata sestri Kim in Gina združiti moči in jo skušati rešiti z nastopom na televizijskem tekmovanju v peki božičnih slaščic. Toda ko se dekleti znajdeta sredi napete tekme za glavno nagrado, odkrijeta, da bosta potrebovali božični čudež, če želita zmagati in rešiti pekarno. Jima bo uspel drzen podvig? 

5. BOŽIČ V VERMONTU (A Christmas in Vermont / The Christmas Apprentice), ameriški film

Igrajo: Abigail Hawk, Chevy Chase, David O'Donnell, Howard Hesseman, Morgan Fairchild  

Riley Thomas je vzhajajoča zvezda v investicijski družbi. Tik pred božičem jo pošljejo v majhno mesto v Vermontu, da bi ocenila delovanje enega izmed njihovih podjetij. Seveda vsi domnevajo, da je prišla, da reši podjetje, medtem ko Riley skriva svoje prave motive. Toda kmalu začne ceniti, kaj podjetje pomeni za majhno mesto, in se nepričakovano zaljubi. Ali se bo Riley lahko zoperstavila svojemu šefu in rešila podjetje, ki naj bi ga uničila?  

6. BOŽIČNE POSODE (Christmas Jars), kanadski film

Igrajo: Jeni Ross, Markian Tarasiuk, Tara Yelland, Zerha Leverman, Krista Jang  

Romantična drama nas spominja, da je prijaznost resnično nalezljiva. Zgodba spremlja Hope, nadarjeno mlado novinarko, ki pred svojimi vrati najde kozarec, napolnjen z denarjem. Odločena je, da bo našla osebo, odgovorno za nesebično dejanje. Kmalu Hope razkrije skrivnost za prazničnim fenomenom "božičnih kozarcev" – posod, napolnjenih z denarjem, ki jih neznane osebe podarijo pomoči potrebnim ljudem.  

7. BOŽIČ Z VSO DRUŽINO (Coming Home for Christmas), ameriški film

Igrajo: Danica McKellar, Neal Bledsoe, Andrew Francis, Lindsay Maxwell, Paula Shaw  

Potem ko simpatična Lizzie dobi odpoved, povrh vsega pa jo še zapusti fant, se odloči začeti znova. Prvi korak je nova služba. Postane upraviteljica hiše bogatega Roberta. Zanj mora pripraviti gala božični večer in še pripraviti hišo za prodajo. Lizzie pomaga Robertovi disfunkcionalni družini, da se poveže, in kmalu odkrije, da jo Robert vse bolj privlači.  

8. DVOJNI PRAZNIK (Double Holiday / Double Christmas), ameriški film

Igrajo: Carly Pope, Kristoffer Polaha, Laura Cilevitz, Chad Connell, Barbara Eve Harris  

Rebeccini načrti za hanuko se ne izidejo po pričakovanjih, ko v službi dobi priložnost za napredovanje. Potem ko mora skupaj s kolegom Chrisom – svojim glavnim tekmecem za napredovanje – pripraviti božično zabavo podjetja, se znajde pred težkim izzivom. Toda med pripravami Rebecca začne gledati Chrisa v povsem novi luči. Čeprav se med njima počasi razvijajo ljubezenska čustva, se njuna zveza znajde na veliki preizkušnji zaradi tekme za napredovanje.  

9. POROČIVA SE ZA BOŽIČ (Marry Me at Christmas), ameriški film

Igrajo: Rachel Skarsten, Trevor Donovan, Emily Tennant, Blair Penner, Crystal Lowe  

Organiziranje božične poroke je prava poslastica za lastnico poročnega butika Maddy Krug. Veseli se iskanja popolne obleke za nevesto in načrtovanja veselega dogodka. Toda Maddy ne pričakuje, da se bo zagledala v nevestinega brata, filmskega zvezdnika Jonnyja. Tudi Jonny ni slutil, da ga bo zadela Kupidova puščica, vendar ga Maddy popolnoma očara. Ko pride do nesporazuma in se njuno razmerje znajde v škripcih, Jonny namerava prepričati Maddy, naj mu da še eno priložnost.  

10. POPOLN BOŽIČ (A Perfect Christmas), kanadski film  

Igrajo: Susie Abromeit, Dillon Casey, Erin Gray, Neil Crone, Rebecca Dalton, Siobhan Murphy  

Steve in Cynthia sta mladoporočenca, ki bosta praznovala svoj prvi božič skupaj. Odločita se, da bosta za praznike povabila svoji družini, da se jima pridružita pri praznovanju. Toda ko Steva tik pred božičem odpustijo in Cynthia odkrije, da je noseča, oba skleneta, da bosta zamolčala svojo novico v upanju, da bo praznovanje potekalo gladko. A ne gre vse po načrtih ...  

11. VRTNICA ZA BOŽIČ (A Rose for Christmas), ameriški film

Igrajo: Rachel Boston, Marc Bendavid, Mark Steines, Venus Terzo, Karen Holness  

Andy je strastna umetnica, katere družina že generacije izdeluje ploščadi za tradicionalno parado. Ko njen oče zboli, je Andy prisiljena prevzeti krmilo in nadzorovati izdelavo ploščadi za njihovo stranko. Vendar se talentirano dekle spre s Cliffom, predstavnikom podjetja, ki sponzorira izdelavo. Naučiti se bosta morala sodelovati, da bi pravočasno končala delo, spotoma pa odkrijeta, da se vse bolj privlačita.  

12. POZDRAVLJEN, BOŽIČ (Welcome to Christmas), ameriški film

Igrajo: Eric Mabius, Jennifer Finnigan, Susan Hogan, Lauren McNamara, Daniel Bacon  

Gradbena investitorka Madison Lane mora najti lokacijo za novo smučarsko letovišče. Šef jo pošlje v majhno mestece Christmas, da bi se srečala z županom in se seznanila z njegovo ponudbo. Toda med potjo Madison doživi manjšo nesrečo, zato ji mestni šerif Gage ponudi prevoz, da se lahko udeleži sestanka. Kmalu se Madison zaljubi v mestece Christmas in njegove prebivalce. 

Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

VOYO je tu za vse, ki komaj čakate prižig lučk, in tudi za tiste, ki bi namesto svetlikajočih prazničnih vsebin raje posegli po kriminalni seriji ali resničnostnem šovu.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375