Zadovoljna.si
Nuša Rojs - Ne čudi se

Novice

Kdo je moški, ki te dni objema sanjsko Nušo?

N. Č.
28. 06. 2023 05.00
0

Na prvi poletni dan je Nuša Rojs, ki se je marsikdo še danes spomni iz hrvaškega šova Sanjski moški, Slovenijo razveselila z novo pesmijo, ki jo bomo brez dvoma poslušali na vseh zabavah v letošnji sezoni. Zanjo je posnela tudi videospot, v katerem strastnih prizorov nikakor ne manjka, zato so se mnogi začeli spraševati, ali je simpatična Nuša zares našla novo ljubezen?

Pred kratkim si Sloveniji predstavili svojo novo pesem z naslovom Ne čudi se. Od kje ti navdih za novo uspešnico in o čem ta pravzaprav govori?

Navdih za novo zabavno pesem ljubezenske tematike so zagotovo veselice, ki jih je okrog po vaseh letos resnično veliko in kjer sama tudi rada nastopim. Na privatnih zabavah so mi že velikokrat omenili, kako radi imajo takšne zabavne in energične pesmi in kako znam jaz dvigniti razpoloženje z njimi. Sedaj, ko je poletje tukaj in vse te zabave, sem tudi sama ravno takšnega razpoloženja, da bi se lahko spet na novo zaljubila in preplesala cele noči. Pesem govori o pogumu, da je včasih treba prekršiti kakšno pravilo in si vzeti kar si želimo, če le s tem ne škodimo drugim.

Pesem si obogatila tudi s prikupnim in zabavnim videospotom, v katerem pokažeš, da si ženska, ki dobro ve kaj hoče. Je bila tudi ideja za scenarij tvoja? Kako si prišla do nje?

Scenarij je plod moje domišljije. Se mi zdi, da se mi kar pozna, da sem odraščala ob pravljicah, kjer je princ rešil svojo princesko in sta srečno živela skupaj do konca svojih dni. Zato tudi v začetku videospota moški meni pomaga in s tem pritegne mojo pozornost, ker pa vseeno življenje ni pravljica, sem zgodbo malce začinila z žensko odločnostjo v današnjih časih, ko morajo ženske večkrat prevzeti pobudo in stopiti v akcijo. 

Znana voditeljica iskreno: Včasih z razmišljanjem pretiravam
Preberi še
Znana voditeljica iskreno: Včasih z razmišljanjem pretiravam

Ne dvomim, da ste se med snemanjem videospota z ekipo zelo zabavali. Ti bo kateri od prizorov še posebej ostal v spominu?

Samo snemanje mi bo za vedno ostalo v lepem spominu, saj je v njem sodelovalo tudi nekaj mojih zelo dobrih prijateljev. Najbolj pa je bila tvegana scena z nožem, saj smo imeli samo eno priložnost, da posnamemo ta prizor. 

Nuša Rojs
Nuša Rojs FOTO: osebni arhiv

Posnela si nekaj precej vročih plesnih prizorov in mnogi se sprašujejo, kdo je lepotec, ki se vrti s tabo po plesišču. Gre morda za novo ljubezen? Kakšen je vajin odnos?

Moj soigralec v videospotu je tudi v resnici zelo dober plesalec in moj prijatelj. Spoznala sva se ravno eno leto nazaj na veselici, kjer sva do konca ostala na plesišču. Je res super fant in se mu zahvaljujem, da je bil pripravljen sodelovati v videu.

Katere lastnosti pa sicer iščeš v bodočem partnerju? V videospotu si pokazala, da znaš sama vzeti vajeti v roke, pa vseeno, ti je morda ljubše, da je moški tisti, ki naredi prvi korak?

Mnogi pravijo, da sem preveč izbirčna ampak jaz pravim, da samo vem kaj hočem. Absolutno lahko moškemu nakažem in dam vedeti da me interesira, a ostalo je na njemu. Vem, da sem težak karakter in moj partner bo moral biti še bolj, da bo znal to krotiti v meni. Če nekdo že pristopiti ne upa in narediti prvih korakov v zapeljevanju, mi bi bil težko kos v partnerskem odnosu.

Kakšni pa so tvoji načrti za poletje? Si oseba, ki raje poležava na plaži z dobro knjigo, ali si vedno na lovu za novimi dogodivščinami?

Poletne dni najraje preživljam v kopalkah, na soncu, s hladno pijačo, dobrimi knjigami ali ob fantaziranju in pisanju novih besedil in scenarijev, se pa rada kdaj pa kdaj tudi odpravim na kakšno dogodivščino, sploh adrenalinsko ali pa v gore. Pred kratkim sem bila na poletu z balonom in pa v Planici na ziplineu. Na mojem seznamu želja za to poletje tako še ostajajo še rafting, kanjoning in paragliding. 

Kaj pa poletne romance? Si jo kdaj imela in ali ti je kakšna izmed njih še posebej ostala v spominu?

Niti ne, nikoli nisem bila za kratke avanture, všeč so mi globlji odnosi, postopno spoznavanje, odkrivanje prednosti in slabosti simpatije in postopno s tem tudi sebe. 

Znani igralki sta ljubili istega moškega (dvakrat)
Preberi še
Znani igralki sta ljubili istega moškega (dvakrat)
Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Nuša Rojs - Ne čudi se
Nuša Rojs - Ne čudi seFOTO: Osebni arhiv Nuše Rojs

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 395