Zadovoljna.si
Zmenek s Cliom - 1

Novice

Prijavita se in osvojita nepozaben zmenek!

J.V.
26. 09. 2016 15.58
0

Se še spomnita vajinega prvega zmenka? Kaj pa štiridesetega? Ljubezen je na začetku zabavna. Pomembna sta samo vidva in nič drugega. Potem pa se skupaj preselita v stanovanje in vse se spremeni. Za zmenke si ne vzameta več časa, delita si posteljo, kopalnico in omaro. Zaradi tega se včasih počutita bolj sostanovalca kot pa partnerja. Kaj se je zgodilo z vsemi tistimi romantičnimi trenutki, ko sta drug drugemu zaljubljeno zrla v oči in v trebuhu čutila metuljčke? Če sta bila romantična na začetku vajine zveze, to romantiko lahko znova obudita, le vzeti si morata čas zase.

Obudita romantiko v vajini zvezi in se odpravita na nepozaben zmenek.
Obudita romantiko v vajini zvezi in se odpravita na nepozaben zmenek.FOTO: Thinkstock

Pari, ki so skupaj že dolgo časa, drug drugega pogosto jemljejo kot nekaj samoumevnega. Pomislita, kaj vse sta počela na začetku vajine zveze, in poskusita to obuditi. Povezanost, ki sta jo nekoč čutila, je še vedno tam, le da je zdaj zakopana med kupom umazanega perila v kotu spalnice in prepiranjem o tem, kaj je drugi rekel. Vzemita si čas zase in se odpravita na koncert, v kino ali pa skupaj pripravita večerjo. 

Skuhajta si večerjo

Kuhanje v dvoje je ena izmed tistih aktivnosti, ki bi jo morali početi vsi pari. Ne le, da bo utrdila vajino zvezo in vaju zbližala, ampak se bosta ob kuhanju tudi zelo zabavala in poskrbela za odlično uverturo v romantičen večer. Nič ni narobe, če v kuhinji nista ravno Jamie Oliver. Lotita se lahko priprave nečesa tako preprostega, kot so testenine. Kuhanje ima terapevtski učinek in številne raziskave so pokazale, da so pari, ki skupaj kuhajo, ne le bolj srečni, ampak imajo tudi bolj pestro spolno življenje in boljšo medsebojno komunikacijo.

Par, ki skupaj telovadi, ostane skupaj.
Par, ki skupaj telovadi, ostane skupaj. FOTO: Thinkstock
Skupaj telovadita

Pari, ki se skupaj potijo, ostanejo skupaj. Morda je zdaj pravi čas, da razmislita, kako rekreacija lahko izboljša ne le vajino počutje in zdravje, ampak tudi utrdi vajino zvezo. S tem, ko si bosta zastavila skupen cilj, kot je na primer treniranje za maraton, in skupaj vsak dan tekla, se vpisala na plesni tečaj ali si privoščila zmenek v fitnesu, bosta izboljšala vajino romantično zvezo. Če sta do zdaj na rekreacijo hodila ločeno, on v fitnes, ti na pilates, poskusita najti eno obliko športne aktivnosti, pri kateri bosta lahko uživala skupaj. Veliko parov se v zadnjem času navdušuje nad akro jogo, lahko se odpravita v hribe ... Izbira je res pestra, in prepričani smo, da bosta našla pravo vadbo zase.

Pojdita na koncert

Glasba ima čudežno moč, zato je obisk koncerta odlična izbira za vajin zmenek. Poplesavanje v divjih ritmih ali nežno stiskanje ob umirjenih zvokih, oboje pomeni popolno zmago nad čustvi in razumom. Morda sta se na koncertu tudi spoznala ali pa je bil vajina izbira za prvi zmenek, v vsakem primeru se je glasba v preteklosti že večkrat izkazala kot nekaj, kar v ljudeh prebudi čustva in romantiko.

Piknik v naravi

Vročih poletnih dni je morda konec, kar pa ne pomeni, da si ne moreta več privoščiti romantičnega piknika v naravi. Ta je najlepša ravno v jesenskem času, zato izkoristita sončen dan in napolnita piknik košaro z vajinimi najljubšimi prigrizki. Ne pozabita vzeti tudi dveh odej, eno za sedenje in eno za primer, če vaju bo zeblo. Piknik si lahko privoščita v parku pod drevesom, ob jezeru ali pa združita prijetno s koristnim, se povzpneta na bližnji hrib in si ga pripravita na vrhu.

Se še spomnita vajinega prvega zmenka? Na vajin drugi prvi zmenek vaju zdaj lahko odpelje Renault Clio!
Se še spomnita vajinega prvega zmenka? Na vajin drugi prvi zmenek vaju zdaj lahko odpelje Renault Clio!FOTO:

Sponzorirana vsebina

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493