Zadovoljna.si
0021014 09

Novice

/ Oglas

Obutev, ki navdušuje modne vplivnice

P.R.
23. 05. 2023 09.00
0

To poletje je izbira obutve za vse priložnosti velika, zato vam pri izbiri lahko pomagajo namigi modnih vplivnic.

Ste povabljeni na poroko, ne veste, kaj bi v poletni vročini obuli za v službo, ste ravnokar rezervirali počitnice ob morju in iščete udobne in modne čevlje za s seboj? V trgovinah Mass boste to poletje prav za vsako priložnost našli popoln par obutve. Izbirate lahko med priznanimi blagovnimi znamkami, kot so Liu Jo, Tamaris, Guess, Tommy Hilfiger, Skechers, Steve Madden, Guess, Replay, s.Oliver, New Balance, Birkenstock in mnogimi drugimi. Zbrali smo nekaj namigov slovenskih modnih vplivnic, kakšno obutev so si v trgovinah Mass za to poletje izbrale one. 

Lorela Flego
Lorela FlegoFOTO: Arhiv naročnika

Lorella Flego

Lorella obožuje espadrile, pravi, da so njena ljubezen za lepo vreme. So udobne in v njih z lahkoto na počitnicah z lahkoto raziskuje mesta, leto so jo očarale Liu Jo elegantne espadrile v naravnih odtenkih. Tamaris zlati sandali z ravnim podplatom jo spominjajo na Grčijo, na čas dopustov in na lepe čase, obožuje jih zato, ker so enostavni za kombiniranje z različnimi poletnimi oblačili.

Lorela Flego
Lorela FlegoFOTO: Arhiv naročnika

Nina Retar

Bliža se poletje in z njim prihajajo obleke iz lahkotnejših materialov in bolj živahne barve, ki pa jih zelo rada kombinira z elegantnimi sandali s petko. V novi kolekciji ženske obutve za poletje je v trgovinah Mass zase izbrala tudi bež espadrile Tommy Hilfiger, ki so popolna izbira za stajlinge z jeansom. Espadrile najdete v prav vseh najbolj enostavnih barvah za kombiniranje, od modre, črne, bež in bele. Ta čevelj bo zagotovo hit tega poletja!  

Nina Retar
Nina RetarFOTO: Arhiv naročnika
Nina Retar
Nina RetarFOTO: Arhiv naročnika

Hajdi 

Hajdi prisega na obutev, ki je udobna in brezčasna, hkrati pa takšna, da z njo ostaja v trendu. In vse to najde na mass.si. Velika ljubiteljica čevljev bo poletne počitnice preživela večinoma v natikačih Birkenstock,  model Arizona. Navdušujejo jo z udobjem in s tem, da se podajo k zares različnim stilom in materialom oblačil, od jeansa do lanu. Obvezna oprema za na morje so Ipanema natikači, obožuje pa tudi chunky natikače z debelim podplatom, ki jih najdete pri blagovnih znamkah Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Liu Jo, Crocs in Adidas.

Hajdi
HajdiFOTO: Arhiv naročnika
Hajdi
HajdiFOTO: Arhiv naročnika

Naročnik oglasa je Mass d. o. o.

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375