Zadovoljna.si
Kranjska Gora

Novice

/ Oglas

Odkrijte avanturo in naravne lepote Kranjske Gore

PR
10. 07. 2024 05.00
0

Kranjska Gora, skriti biser Slovenije, vas vabi, da odkrijete njeno čarobno lepoto. S svojo dih jemajočo pokrajino in neskončnimi možnostmi za aktivnosti na prostem, je ta destinacija pravi raj za vse iskalce avantur in ljubitelje narave. Poletna idila med alpskimi vrhovi in kristalno čistimi jezeri ponuja nepozabne trenutke. Pridružite se tistim, ki že poznajo skrivnosti Kranjske Gore, in si dovolite, da vas ta čudoviti kotiček sveta popolnoma očara. Vaša naslednja nepozabna poletna avantura vas čaka prav tukaj.

Obisk Kranjske Gore nikoli ne razočara. Čudovite pohodniške in sprehajalne poti, med katerimi izstopa pot do Tromeje, ki vodi do stičišča treh držav: Italija, Avstrija in Slovenija. Ljubitelji kolesarjenja boste navdušeni nad slikovitimi kolesarskimi potmi, ki se vijejo od Mojstrane do Rateč in naprej v sosednjo Italijo, pri čemer vam ni treba skrbeti za opremo, saj je tu na voljo izposoja koles in potrebne opreme. Bolj drzni pa obiščite Bike park v Kranjski Gori, kjer vas pričakajo razburljive downhill steze in adrenalinske vožnje med čudovito alpsko naravo. Kranjska Gora ostaja ena redkih destinacij, kjer se lahko preizkusite v športnih feratah, tu najdete tri, ki se razlikujejo tako po težavnosti in edinstvenem izzivu ter osupljivih razgledih.

Voda v Kranjski Gori ne le osveži, ampak tudi pričara nepozabno izkušnjo naravne harmonije in miru. Dovolite si sprostiti ob kristalno čistih jezerih kot je jezero Jasna, ki vabi s svojo naravno lepoto. Poletno vročino pa lahko preganjate tudi ob čudovitih Martuljških slapovih in slapu Peričnik, ki očarata s svojo mogočnostjo in vodnatostjo. Naravni rezervat Zelenci, z edinstvenim smaragdno zelenim jezercem in bogatim rastlinskim ter živalskim svetom, je prav tako obvezen postanek. 

Kranjska Gora
Kranjska GoraFOTO: Arhiv naročnika

Ljubitelji adrenalinskih dogodivščin v Kranjski Gori pridete na svoj račun. Poletno sankališče Besna Pehta ponuja razburljivo vožnjo po hribih smučišča, zaradi katere boste ostali brez glasu. Za nepozabno športno izkušnjo obiščite Planico, kjer se spustite po najstrmejšem ziplinu v Sloveniji in uživate v pogledu na dolino pod Poncami iz zraka. Preizkusite se tudi v igri disk golfa v Planici, kjer se prepletata zabava in izziv v čudovitem alpskem okolju. Za tiste, ki radi raziskujete in rešujete uganke, pa je tu Zaklad čudne sorte, pustolovščina, kjer s pomočjo nahrbtnika in namigov odkrivate kotičke Kranjske Gore.

V Kranjski Gori pa se lahko družinsko preizkusite tudi v igri pravega golfa. Tu smo poskrbeli za golfiste, ki lahko uživate na kranjskogorskem golf igrišču, ki ponuja čudovit razgled na okoliške gore in gozdove. Na drugi strani pa teniški navdušenci lahko uživate v igri na teniških igriščih v bližini.

To poletje se podajte na nepozabno pustolovščino in odkrijte lepote Kranjske Gore. Naj vas navdušijo pohodniške poti, osvežujoča jezera, mogočni slapovi ter adrenalinske dogodivščine, ki bodo napolnile vaše dni z nepozabnimi trenutki. Obiščite našo spletno stran, kjer lahko dodatno raziščete ponudbo destinacije, rezervirate nastanitev in si s tem zagotovite več dni za raziskovanje vseh skritih kotičkov Kranjske Gore. Naj letošnje poletje postane vaša zgodba polna avantur. Ne odlašajte – Kranjska Gora vas že pričakuje!

 

Naročnik oglasa je Turizem Kranjska Gora. 

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493