Zadovoljna.si
Krk

Novice

Odkrijte najlepše kotičke Hrvaške

N. Č.
16. 05. 2023 12.52
0

Večina izmed vas našo sosedo Hrvaško že precej dobro pozna, toda verjemite mi, priljubljena država ponuja še kar nekaj skritih kotičkov, ki vas bodo pustili brez besed.

Večina izmed nas je verjetno že velikokrat uživala v lepotah hrvaškega morja ali pa kje drugje v tej priljubljeni državi, toda prav gotovo še ne poznamo vseh skritih kotičkov naše prelepe sosede. Pri odkrivanju naravnih lepot Hrvaške nam bo pomagala simpatična dokumentarna oddaja, ki že to nedeljo prihaja na POP TV

Skupaj bomo odkrivali naravne lepote, ki jih še ne poznamo, začinili pa jih bomo še s pustolovskim pridihom, gastronomskimi okusi in sproščujočim uživanjem. Omenjena dokumentarna oddaja nam bo hrvaško kulturo predstavila na nekoliko drugačen način, morda pa dobimo celo kakšno koristno idejo za dopust.

Najlepši kotički Hrvaške – Riana Petanjek
Najlepši kotički Hrvaške – Riana PetanjekFOTO: POP TV

Skozi (ne)odkrite bisere nas bo popeljala simpatična voditeljica Riana Petanjek, Hrvatica, ki zaradi študija pri nas, lepo govori tudi slovensko. 

"Televizijska potopisna zgodba Hrvaške me je prevzela zato, ker ne gre le za plaže in morje, vsaka oddaja je mini dokumentarec o določenem mestu, kjer boste lahko razširili svoja obzorja; dobesedno in metaforično. Spoznali boste naravo, kulinariko, nasvete lokalcev, pa tudi muzeje in nasvete za aktivno preživljanje prostega časa," je povedala.

Riana sicer obožuje motorje, prepotovala je že veliko sveta, toda v prvi epizodi Najlepših kotičkov Hrvaške nas bo popeljala v njej ljubi Zadar, ki, če še niste vedeli, slovi tudi po čudovitih planinskih poteh in dih jemajočih razgledih. Podajte se z nami na pot. V nedeljo ob 17.00 na POP TV!

Riana Petanjek
Riana PetanjekFOTO: POP TV
Bližnje italijansko mesto, ki je popolna izbira za vikend izlet
Preberi še
Bližnje italijansko mesto, ki je popolna izbira za vikend izlet

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 387