Zadovoljna.si
Prodala svojo poročno obleko - 2

Novice

Oglas, po katerem ne boste nikoli več varali!

J.V.
19. 08. 2016 12.12
11

»Obleka v je v odličnem stanju, pred nošenjem potrebuje le kemično čiščenje, da se odstrani smrad prevare,« je v oglasu na eBayju zapisala ženska, ki prodaja svojo poročno obleko, ker jo je mož prevaral.

Prodala svojo poročno obleko - 2
Prodala svojo poročno obleko - 2FOTO: Facebook

Čeprav naj bi poroki sledil srečen zakon, se v nekaterih primerih pojavijo težave. Dokaz za to je oglas na spletni strani eBay, v katerem 28-letna Samantha Wragg iz Chasterfielda prodaja svojo poročno obleko.

»Prodajam poročno obleko, da plačam stroške ločitve, ki mi jih je mož prepustil,« je zapisala v oglasu in dodala: »Nisem je imela priložnosti odnesti v čistilnico na kemično čiščenje, saj se je moj prevarantski mož odločil končati najin zakon. Moji starši so leta 2014 za njo plačali 2300 tisoč evrov. K njej priložim tudi vlečko. Opravičujem se, ker imam samo dve fotografiji. Ko sem izvedela, da moj mož živi z družo žensko, sem zažgala in uničila vse, kar je imelo njegov grd obraz.«

Prodala svojo poročno obleko - 1
Prodala svojo poročno obleko - 1FOTO: Facebook

»Če želite obleko, polno slabih spominov, uničenih sanj in upov, potem je ta prava za vas. Upam, da vam bo prinesla več sreče, kot jo je prinesla meni. Če ne, jo lahko še vedno prodate tukaj. Če imate dodatna vprašanja o obleki ali o ženski, s katero je pobegnil moj mož, me kontaktirajte,« je zapisala na koncu.

 

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399