Zadovoljna.si
Zadnjica

Novice

Zadnjice na Instagramu so laž, to je resnica!

J.V.
27. 03. 2018 07.58
7

Čvrste in zaobljene zadnjice so že nekaj časa eden izmed najbolj vročih trendov in družbena omrežja, kot je Instagram, so preplavile fotografije zadnjic znanih nepoznanih deklet. Če ste jim do sedaj zavidale, je bilo to povsem odveč, saj je večina fotografij lažnih.

Fitnes inštruktorica iz Kalifornije se je odločila, da razkrije resnico, ki se skriva za čvrstimi in zaobljenimi zadnjicami, ki so preplavile splet in povsem obnorele ženske po celem svetu.

Namreč, večina teh zadnjic v resnici ni videti tako kot na fotografijah. Ravno nasprotno. To je z objavo fotografije svoje zadnjice dokazala tudi Anna Victoria in s tem razkrila, da je trik v pozi. 

"Zadnjice na Instagramu so daleč od zadnjic v stvarnosti. Vse je namreč odvisno od iskanja pravega kota in poze. Še več, nekatere uporabljajo tudi hlače z visokim pasom in druge trike. Ne skrbite, naše zadnjice niso videti tako kot na Instagram fotografijah," priznava Anna.

Spomnimo, Anna je navdušila že z objavo, v kateri je spodbujala ženske, da sprejmejo svoje telo takšno, kot je, z maščobnimi obročki okoli trebuha in vsem ostalim, saj se nimajo česa sramovati. " Bili so trenutki, ko sem sedela pred ogledalom in videla svoj trebuh, sem se takoj zgrozila, saj me je družba naučila, da tako mislim."

Fotografija, ki je osvojila svet! Ko jo boste videli, vam bo jasno zakaj!

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

 

 

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375