Zadovoljna.si
Omar Naber – koncert v Cvetličarni

Novice

Omar Naber proslavil pomembno prelomnico

Zadovoljna.si
14. 11. 2023 09.51
0

Omar Naber je pretekli petek s svojim bendom in glasbenimi gosti praznoval polnoletnost svoje glasbene kariere. V Cvetličarni so to pomembno prelomnico z njim slavili tudi številni znani Slovenci.

Omar Naber je minuli petek slavil prav posebno prelomnico v svojem življenju. Družbo so mu delali številni glasbeni gosti, ki so še dodatno popestrili njegov koncert ob polnoletnosti njegove glasbene kariere. 

"V petek je bil zame zelo poseben dan. S svojim bendom sem na odru Cvetličarne podoživel vsa obdobja svojega glasbenega ustvarjanja. Poslušalcem smo pričarali nepozabno glasbeno izkušnjo in obilico pravega rock'n'rolla," je po nastopu povedal Omar in dodal: "Prejel sem ogromno lepih sporočil in pohval, kar mi pomeni največ."

"Priprave na koncert niso bile enostavne, bilo je ogromno vaj, usklajevanj in organizacijskih ovir, zato lep odziv publike pomeni še toliko več. Veliko mi jih je napisalo, da so tudi oni podoživeli svojo mladost, da so se spomnili obdobja svojega odraščanja in se ob tem neizmerno zabavali," je še povedal. 

Slovenska vplivneža sta v pričakovanju
Preberi še
Slovenska vplivneža sta v pričakovanju

"Nika Zorjan mi je po koncertu dejala, da se je spet počutila kot najstnica," še pove Omar in doda: "Ker sem se vmes za nekaj časa umaknil z glasbenih odrov, je bil ta koncert zame res velika prelomnica ... Umik z glasbenih odrov še zdaleč ni bil načrtovan, žal pa se je tako zgodilo in tudi za to izkušnjo sem hvaležen, ker se sedaj še bolj zavedam, da je glasba moje poslanstvo in da je čas za novo obdobje mojega glasbenega ustvarjanja. Koncert v Cvetličarni je bil le začetek."

Omar Naber – koncert v Cvetličarni
Omar Naber – koncert v CvetličarniFOTO: Janez Marolt

Omar je nanizal več kot 1400 koncertov

Omar je v svoji bogati glasbeni karieri nanizal že več kot 1400 nastopov, ustvaril pa je tudi kar nekaj skladb, ki bodo ostale za vedno. 

Na koncertu so Omarja podprli številni znani Slovenci (Jože Potrebuješ, Miki Vlahovič, Nika Zorjan, Dejan Dogaja, Melani Mekicar, Nika Krmec, Rok Piletič, Katka Bogataj ...), med drugim tudi pevka Ines Erbus, ki je priznala, da je ob Omarjevih pesmih odraščala. 

"Omarja sem kot najstnica poslušala konstantno, vsa besedila skladb sem znala na pamet in zelo sem bila vesela, da sem lahko v petek z njim praznovala velik jubilej njegove glasbene kariere," je povedala Ines.

Znana Slovenka drugič postala mamica
Preberi še
Znana Slovenka drugič postala mamica

Glasbeno nostalgijo so v Cvetličarni popestrili tudi glasbeni gostje Kristijan Crnica - Kikifly, Alya, Rok Lunaček in raperji Trkaj, Zlatko in Mirko.

Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Po nastopu v šovu Slovenija ima talent zdaj predstavlja svojo novo skladbo
Preberi še
Po nastopu v šovu Slovenija ima talent zdaj predstavlja svojo novo skladbo
NAGRADNA IGRA: osvojite vstopnici za ogled šova Slovenija ima talent
Preberi še
NAGRADNA IGRA: osvojite vstopnici za ogled šova Slovenija ima talent

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 387