Zadovoljna.si
Oprah Winfrey

Novice

Oprah priznala, da jemlje tablete za hujšanje

Zadovoljna.si
10. 01. 2024 05.00
0

Oprah Winfrey je v kratkem času izgubila kar precej kilogramov, zaslug pa ne pripisuje zgolj strogi dieti in telovadbi, temveč tudi jemanju tablet za hujšanje. Svojo precej bolj vitko linijo je pokazala na 81. podelitvi zlatih globusov, ko je zasijala v luksuzni kreaciji s podpisom francoske modne hiše Louis Vuitton.

Oprah Winfrey se že dolgo zaveda, da je vsaka njena poteza pod drobnogledom javnosti. Veliko pozornosti se je posvečalo tudi njeni teži, zvezdnica pa je priznala, da se s krutimi opazkami, nanašajoč se na njeno težo, spopada že od samega začetka kariere. 

Zvezdnica, ki bo prihodnji mesec dopolnila 70 let, je optimistična glede prihodnosti, saj zdaj bolje ve, kako dolgoročno vzdrževati zdravo težo in se enkrat za vselej znebiti sramu. Z uporabo celostnega pristopa, ki vključuje redno vadbo in druge spremembe življenjskega sloga, Oprah potrjuje, da je svojemu režimu dodala tudi zdravilo za hujšanje.

10 najlepših stajlingov s podelitve zlatih globusov
Preberi še
10 najlepših stajlingov s podelitve zlatih globusov

"Nihanja teže so zasedla pet desetletij prostora v mojih možganih, jo-jo efekt in občutek, da preprosto ne morem osvojiti te stvari, verjela sem, da je moč volje moj neuspeh," pravi Winfreyjeva, ki je po operaciji kolena leta 2021 končno začela enakomerno izgubljati težo. 

Oprah Winfrey
Oprah WinfreyFOTO: Profimedia

Svojo precej bolj vitko linijo je pokazala na 81. podelitvi zlatih globusov

To nedeljo se je v Los Angelesu odvila že 81. podelitev zlatih globusov, kjer je imela Oprah priložnost pokazati svojo precej bolj vitko postavo, na katero je upravičeno zelo ponosna. 

Zasijala je v vijoličžasti obleki iz sijočega žameta z vzorcem. Obleka z asimetričnim dizajnom ovratnika je kreacija luksuzne modne hiše Louis Vuitton, videz pa je dopolnila z elegantno kodrasto frizuro na stran in nežnim roza-vijoličnim mejkapom. 

Razkrila je, da ji je v zadnjih nekaj mesecih uspelo izgubiti več kot 18 kilogramov, za dramatično preobrazbo svoje postave pa je posegla po shujševalnih zdravilih in to tudi javno priznala. Povedala je, da po potrebi uporablja tablete za hujšanje kot "orodje za uravnavanje telesne teže".

Hollywoodska blondinka poskrbela za senzacijo v roza
Preberi še
Hollywoodska blondinka poskrbela za senzacijo v roza

"Dejstvo, da obstaja zdravniško odobren recept za nadzor telesne teže in ohranjanje zdravja, mi je prineslo olajšanje," je priznala zvezdnica, ki je na podelitvi zlatih globusov nastopila kot voditeljica, obenem pa je podprla muzikal 'The Color Purple', katerega koproducentka je.

Mailing

Zadovoljna fit

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Leta in leta se je borila z odvečnimi kilogrami, danes pa ....
Preberi še
Leta in leta se je borila z odvečnimi kilogrami, danes pa ....

Vir: tporatl.hr, people.com

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399