Zadovoljna.si
Hellcats - 20

Novice

Po 10 letih se je razšel znan slovenski par

Zadovoljna.si
28. 09. 2023 13.10
2

Kot strela z jasnega je udarila novica, da se je znana televizijska voditeljica Oriana Girotto po desetih letih zveze razšla svojim dolgoletnim partnerjem, glasbenikom Maticem Ajdičem.

V ekskluzivni objavi revije Lady so razkrili, da se je par razšel pred tremi meseci, vendar Oriana in Matic še naprej skupaj vzgajata sina Edvarda. Ko je bila noseča, je poudarila, da ni šlo zgolj za biološko odločitev, temveč za željo po otroku s partnerjevimi lastnostmi, saj je bilo ključno, da si je tudi Matic želel otroka.

Po poročanju revije pa je Oriana menda že našla novo ljubezen v objemu mlajšega Ljubljančana, nekdanjega hokejista, s katerim sta konec avgusta skupaj preživela dopust.

Spomnimo

Oriana ima poleg Edvarda tudi sina Aleksandra, in sicer iz zveze z igralcem Borisom Cavazzo. Za revijo je dejala, da je ponosna na svojo vlogo matere, saj je imela hkrati prvošolca in študenta na fakulteti. 

Oriana Girotto in Matic Ajdič
Oriana Girotto in Matic AjdičFOTO: Žiga Intihar

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 395