Zadovoljna.si
Otočec - 2

Novice

To je ena izmed najbolj priljubljenih destinacij pri nas! Ko jo boste videli, vam bo jasno, zakaj!

zadovoljna.si
20. 09. 2016 14.40
1

Topli in sončni jesenski dnevi, ko zlato obarvano listje navdušuje s svojimi odtenki, so kot nalašč za aktivne vikende v naravi. Da bi se nadihali svežega zraka, razgibali svoje telo, se sprostili in uživali v naravnih lepotah, vam ni treba daleč. Nobena skrivnost ni, da se v Sloveniji skriva nešteto prekrasnih kotičkov, in eden izmed najlepših in najbolj priljubljenih je Otočec. Ta je prava izbira za vse navdušene športnike, tiste, ki si želijo pristnega stika z naravo, spoznavanja novih jedi in vznemirljivih okusov vrhunskih vin. Slediti strastem v življenju je zelo pomembno, do vikend oddiha za dve osebi pa vam lahko z malo sreče pomagamo celo mi. Preverite, kako!

Z novimi pridobitvami postaja Otočec že skoraj idealen počitniški cilj, saj ponuja pestra doživetja za vse, ki sledite svojim strastem, ki svoj prosti čas preživljate aktivno in ga ne zapravljate s posedanjem na kavču. Poleg številnih možnosti za rekreacijo, je Otočec tudi odlična izhodiščna točka za izlete. Lahko se odpravite do Novega mesta in se s čolnom zapeljete po Krki, ali pa uživate v ogledovanju znamenitosti, sprehajanju med trgovinicami in se udeležite ene od večernih glasbenih prireditev, ki se odvijajo v starem mestnem jedru. Vsi navdušeni pohodniki se lahko povzpnete na bližnjo Trško goro, s katere se ponuja čaroben razgled na reko Krko in vinograde. Obiščete lahko divje termalne vrelce in zdravilne točke, na primer Klevevž, Lurd, Zdravce, gradove, kot so Otočec, Hmeljnik in Struga, samostane, podzemno jamo, Matjaževo domačijo z zelo zanimivo zgodbo o cvičku ...

Sobe so opremili tako, da boste lahko po brezskrbnem počitku tu večali svojo telesno spretnost in moč – s pomočjo droga, boksarske vreče, letvenika, trakov za vadbo z lastno težo ali žoge za ravnotežje.
Sobe so opremili tako, da boste lahko po brezskrbnem počitku tu večali svojo telesno spretnost in moč – s pomočjo droga, boksarske vreče, letvenika, trakov za vadbo z lastno težo ali žoge za ravnotežje. FOTO:
Privoščite si promocijski paket Predani strastem v hotelu Šport Otočec! Informacije in rezervacije na booking@terme-krka.si ali 08 20 50 300. Več informacij na www.terme-krka.si.

Raj za vse športne navdušence

V hotelu Šport, ki stoji le nekaj minut hoje od znanega turističnega bisera, gradu Otočec, je na voljo bogata ponudba za aktiven oddih in sprostitev. Dejstvo je, da ni boljšega občutka, kot tisti, ko si zjutraj kot mačka pretegneš hrbtenico in ude, in za to vam na Otočcu ni treba niti zapustiti sobe. Te so opremili tako, da boste lahko po brezskrbnem počitku tu večali svojo telesno spretnost in moč – s pomočjo droga, boksarske vreče, letvenika, trakov za vadbo z lastno težo ali žoge za ravnotežje. Če to ne bo dovolj pa boste lahko nadaljevali z razgibavanjem v termalnem bazenu. Ob sobotah se lahko brezplačno podate tudi na nordijsko hojo z vodnikom, zvečer pa uživate na terasi, ob koktajlih in sproščajoči glasbi. Vmes pa sledite svojim strastem in si izberete aktivnosti, ki vas najbolj navdušujejo. Dejstvo je, da dandanes zaradi številnih obveznosti vedno manj časa preživimo na svežem zraku, zato je vikend na Otočcu odlična priložnost, da si vzemite čas za sprostitev in mirno zadihate s polnimi pljuči. Poleg številnih poti za kolesarjenje, ki obkrožajo Otočec, lahko izbirate tudi med številnimi igrišči na prostem in v dvorani, za otroke so pripravili otroška igrala, na svoj račun pa bodo prišli tudi ljubitelji golfa. Igrišče na Otočcu namreč spada med najlepše urejena igrišča v tem delu Evrope. Priložnosti za sproščanje energije in druženje je res veliko in vsak bo našel nekaj zase.

Za vse, ki sledite svojim strastem in svoj prosti čas preživljate aktivno, Otočec z novimi pridobitvami postaja idealen počitniški cilj.
Za vse, ki sledite svojim strastem in svoj prosti čas preživljate aktivno, Otočec z novimi pridobitvami postaja idealen počitniški cilj.FOTO:

Poskrbljeno je tudi za razvajanje brbončic

Ker ni popolnega oddiha brez dobre hrane, okusi v restavraciji hotela Šport in restavraciji Grad Otočec, omogočajo svojevrstno popotovanje po Dolenjski. Sladkovodne ribe, zelenjava z bližnjih kmetij, raznovrstne solate, testenine, gobe in slastne mesne jedi so sveže pripravljene in začinjene z doma pridelanimi zelišči. Na izbiro so številna vina, med katerimi je na prvem mestu seveda odlični cviček, privoščite pa si lahko tudi zdrave napitke iz sveže stisnjenega sadja in zelenjave, ki bodo poskrbeli, da boste pokali od energije. Ker je po vsakem obroku še vedno prostor za nekaj sladkega, si v grajski kavarni na Otočcu lahko privoščite kepico tu narejenega in svežega sladoleda. Od sadnih vas bodo presenetili tisti, ki niso ravno vsakdanji in jih pripravljajo sezonsko.

Razgibate se lahko tudi termalnem bazenu.
Razgibate se lahko tudi termalnem bazenu. FOTO:

Prebudite otroka v sebi!

Se še spomnite kdaj ste se nazadnje igrali Tarzana? Drsenje po vrvi med krošnjami, hoja po visečih vinskih sodih, lovljenje ravnotežja na izmuzljivih sankah in še kaj – vse to lahko preizkusite v pustolovskem parku na Otočcu. Ne boste verjeli, ampak med tistimi, ki testirajo svoj pogum in tako krepijo ravnotežje, je tudi veliko odraslih. Vadba je varna, izkušnja pa nepozabna. Za otroke je to nepozabna dogodivščina, ki je nikakor ne smejo zamuditi.

Sponzorirana vsebina

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493