Zadovoljna.si
Alex Pettyfer

Novice

Po 3 letih zakona šokirala z novico, da se ločujeta

M.S
16. 07. 2023 05.00
0

Britanski igralec Alex Pettyfer je dosegel velik uspeh s svojimi vlogami v številnih filmih. Kljub pozitivnim kritikam za svoje nastope v mladinskih akcijskih in ljubezenskih filmih, je Pettyfer doživel številne medijske polemike zaradi konfliktov med snemanji.

Britanski igralec Alex Pettyfer je zaslovel s svojimi vlogami v filmih, kot so Wild Child, Magic Mike in Endless Love. Za svoje vloge v številnih mladinskih akcijskih in ljubezenskih filmih je prejel veliko pozitivnih kritik. Leta 2006 je bil celo nominiran za nagradi Young Artist Award in Empire Award za svojo vlogo glavnega junaka v filmu Stormbreaker. Kljub sodelovanju s številnimi hollywoodskimi igralci že v zgodnjih najstniških letih pa se je njegova filmska kariera kasneje zaustavila.

Britanski igralec Alexander Richard Pettyfer
Britanski igralec Alexander Richard PettyferFOTO: Profimedia

Po medijskem zatišju je pred leti ponovno prišel v medije zaradi razhoda z nekdanjo zvezdnico serije Glee Dianno Agron, s katero sta se po letu zveze razšla. Številni bližnji prijatelji so navajali, da je igralec v njunem razmerju nenehno želel imeti kontrolo in da je imel težave s strahom. Zaradi domnevnih groženj se igralec ni smel udeležiti dogodkov, na katerih se je pojavljala njegova bivša punca. 

Leto kasneje je našel novo ljubezen z igralko Riley Keough, s katero sta razvila čustva med snemanjem filma Magic Mike. Par je svoje zasebno življenje dobro skrival pred mediji. Keoughova je bila v tistem času tudi opažena s prstanom. Po dveh letih zveze se je par razšel, Pettyfer pa je leta 2018 za radio Andy povedal, da naj bi bil razlog za razhod daljava, saj se nista mogla dovolj pogosto obiskovati zaradi dela na različnih filmih.

Alex Pettyfer in Vanessa Hudgens v filmu Beastly leta 2011
Alex Pettyfer in Vanessa Hudgens v filmu Beastly leta 2011FOTO: Profimedia

Že med snemanjem filma I Am Number Four leta 2011 je bil igralec označen kot težka oseba, s katero je nemogoče sodelovati. Zaradi poslabšanja odnosov z režiserjem je moral posredovati tudi izvršni direktor DreamWorksa. Podobne težave je povzročal tudi med snemanjem filma Beastly istega leta. Snemalna in produkcijska ekipa sta trdili, da je bilo sodelovanje z njim zelo težavno. 

Med snemanjem naj bi imel številne spopade in napetosti z direktorjem. Konflikt med snemanjem filmov se je ponovno pojavil tudi med snemanjem filma Magic Mike, saj naj bi imel težave z igralcem Channingom Tatumom. V istem času naj bi igralec živel v stanovanju, ki je bilo v lasti Tatumovega prijatelja, in ni plačeval najemnine, kar je Tatuma še bolj razburilo. 

Pettyfer je za Cheat Sheet povedal, da se je med snemanjem filma počutil zelo slabo. "Strah me je bilo govoriti, ko sem opravil svoje delo, sem sedel v kotu in poslušal glasbo, ker so mi moji predstavniki ves čas govorili, da je vse, kar naredim, narobe."

Alex Pettyfer na snemanju filma I Am Number Four
Alex Pettyfer na snemanju filma I Am Number FourFOTO: Profimedia

Po incidentih med snemanjem je njegova igralska kariera počasi zastala. Igral je še v nekaj filmih, kot so Endless Love, The Last Witness in lanski The Infernal Machine, vendar nobeno od teh igralskih del ni prejelo preveč dobrih kritik. 

Leta 2019 sta Alexander Pettyfer in nemška manekenka Toni Garrn sklenila zakonsko zvezo. Dve leti kasneje sta praznovala rojstvo svoje prve hčerke, Luce Malaike Pettyfer. Nedavno pa je Garrnova preko Instagrama sporočila, da se par ločuje. V svojem zapisu je zvezdnica izrazila, da je bila odločitev za ločitev težka, vendar bosta kljub temu nadaljevala svoj odnos kot prijatelja, saj želita le najboljše za svojo hčerko.

Toni Garrn in Alex Pettyfer na grškem otoku Paros
Toni Garrn in Alex Pettyfer na grškem otoku ParosFOTO: Profimedia

Za vse ljubitelje Alexa Pettyferja bo v ponedeljek, 17. 7. ob 20. uri na Kanalu A na voljo akcijski film Vzemi si vse, v katerem igra vlogo diplomanta Ellisa Becka, ki skupaj s svojimi prijatelji postane član kriminalne združbe, ki ropajo bogataše. Toda ko jim policija pride na sled, se napetost stopnjuje.

Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 395