Zadovoljna.si
Samsung pametni kuhinjski aparati

Novice

/ Oglas

Pametni kuhinjski aparati, ki nam olajšajo vsakdan

PR
23. 02. 2024 05.00
0

V sodobnem hitrem tempu življenja iščemo načine, kako si lahko olajšamo vsakodnevne opravke, vključno s kuhanjem. Pametni kuhinjski aparati postajajo nepogrešljiv del sodobnih gospodinjstev, saj prinašajo inovacije, ki ne samo da olajšajo kuhanje, temveč tudi dvignejo kulinarično izkušnjo na povsem novo raven. V ospredje stopajo napredne tehnologije, kot so pečice Samsung Dual Cook, ki s svojo prostornino in dvojnim sistemom kuhanja omogočajo pripravo več jedi hkrati, brez kompromisa pri kakovosti in okusu.

Pametna pečica za pametni dom

Pečica Samsung Dual Cook je prava revolucija v kuhinji z možnostjo hkratne priprave dveh jedi na različnih temperaturah, kar je idealno za pripravo raznolikih obrokov. Z njeno pomočjo lahko hkrati pečete sočnega purana v eni coni, v drugi pa pripravljate nežno pečene zelenjavne priloge. Sistem Air Sous Vide zagotavlja, da so jedi pripravljene enakomerno, z ohranjanjem vseh hranil in pristnih okusov. Tehnologija AI Pro Cooking pa dodatno optimizira nastavitve pečenja glede na prepoznane sestavine, kar preprečuje prekuhavanje ali sušenje hrane.

Pečica Samsung Dual Cook
Pečica Samsung Dual Cook FOTO: Arhiv naročnika

Brez dobre kuhalne plošče ni kuhinje

Poleg pečice je tudi kuhalna plošča ključna za hitro in učinkovito pripravo obrokov. Kuhalna plošča Samsung vam prinaša dodatno priročnost in brezskrbnost s funkcijo daljinskega upravljanja in Wi-Fi povezljivostjo. S slednjo lahko spremljate delovanje kuhalnih plošč kjerkoli in kadarkoli preko aplikacije SmartThings. Ta vam omogoča, da preverite status kuhališč, tudi ko niste doma, in prihranite čas z daljinskim nastavljanjem časovnika ter prejemanjem opozoril. Poleg tega vam kuhalna plošča olajša kuhanje s funkcijo Flex Zone Plus, ki ponuja široko odprto območje z gosto razporejenimi grelnimi elementi. To omogoča fleksibilnost pri uporabi različnih kuhinjskih posod in loncev, kar zagotavlja enakomerno kuhanje brez mrtvih točk. Za še večjo zabavo pri kuhanju poskrbi aplikacija SmartThings Cooking, ki s personaliziranimi recepti in načrtovanimi obroki olajša vaše kulinarične podvige. Aplikacija omogoča shranjevanje, organiziranje in deljenje receptov, kar uporabnikom pomaga pri načrtovanju obrokov in nakupovanju živil. 

Kuhalna plošča Samsung
Kuhalna plošča SamsungFOTO: Arhiv naročnika

Kombinirani nadzor omogoča enostavno upravljanje, saj lahko kuhalno ploščo nadzirate neposredno z dotikom na njej in hkrati usklajujete delovanje nape, kar prihrani čas ter trud pri ločenem upravljanju obeh naprav. Funkcija avtomatske povezljivosti brezžično uskladi njuno stanje, omogoča pa vam tudi istočasen vklop ali izklop nastavitve za največjo priročnost.

Vedno enostavno povezovanje

Poleg inovativnih gospodinjskih aparatov, ki jih ponuja Samsung, je ključno tudi enostavno in učinkovito upravljanje vseh teh naprav. To omogoča aplikacija SmartThings, ki deluje tudi v povezavi z revolucionarnim standardom povezljivosti Matter. Matter standard podpira več kot 280 svetovnih podjetij, kar vam omogoča izbiro najprimernejših domačih naprav in preprosto upravljanje vašega pametnega doma. 

Aplikacija SmartThings
Aplikacija SmartThingsFOTO: Arhiv naročnika

Vas zanima, kateri telefon je najboljši za upravljanje vašega doma?

Nova Galaxy S24 serija predstavlja prelom v svetu pametnih telefonov, ki združuje vrhunski dizajn z napredno umetno inteligenco. Vsak model v seriji Galaxy S24 UltraGalaxy S24+ in Galaxy S24 uvaja Galaxy AI[1], ki prinaša globoko integrirano inteligenco v napravo. Na primer, inovativna funkcija Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), uporabnikom omogoča, da z dolgim pritiskom na gumb Domov in preprostimi gestami na zaslonu takoj dostopajo do predmeta, ki so ga obkrožili na zaslonu. To vam bo še posebej prav prišlo, če ste ljubitelji eksotične kuhinje in se večkrat sprašujete kateri je sadež ali zelenjava, ki ga gledate na video posnetku. Sedaj enostavno označite (obkožite) vašo stvar interesa in Google vam bo nemudoma ponudil rezultat.

Samsung Galaxy S24 serija
Samsung Galaxy S24 serijaFOTO: Arhiv naročnika

Pametni kuhinjski aparati, kot so pečice, kuhalne plošče in kuhinjske nape Samsung, prinašajo revolucijo v način, kako pristopamo h kuhanju. Z naprednimi tehnologijami, ki olajšajo pripravo obrokov, omogočajo nadzor na daljavo in zagotavljajo kakovostne rezultate, so ti aparati nepogrešljiv del sodobne kuhinje. Z njimi je kuhanje hitrejše, enostavnejše in bolj zabavno, kar nam omogoča, da več časa preživimo s svojimi najdražjimi, namesto da bi ga zapravljali v kuhinji.


[1]  Galaxy AI funkcije bodo na voljo brezplačno vsaj do konca leta 2025 na podprtih Samsung Galaxy napravah.


Naročnik oglasa je Samsung.

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 387