Zadovoljna.si
Pet fantov na teden

Novice

Samska dekleta bodo povabila domov pet snubcev naenkrat

E.R.
23. 09. 2023 05.00
0

Ljubitelji resničnostnih šovov boste že to nedeljo, 24. septembra, ponovno prišli na svoj račun. Na VOYO namreč prihaja nova resničnostna serija Pet fantov na teden (5 Guys a Week), v kateri bodo samska dekleta povabila k sebi domov pet snubcev naenkrat za en teden.

Resničnostna serija Pet fantov na teden (5 Guys a Week) spremlja samske ženske, ki v svojo hišo povabijo pet snubcev, s katerimi bodo preživele teden. Vsak dan poskušajo bolje spoznati fante, da se tako lažje odločajo, katerega izmed njih konec tedna pošljejo domov. V utesnjenih razmerah bo hitro prišlo do napetosti in rivalstva, medtem ko bodo fantje skušali očarati svoje simpatije. Eden od snubcev že pred začetkom samozavestno zatrjuje: "Jaz sem boljši od vseh fantov."

Pet fantov na teden
Pet fantov na tedenFOTO: POP TV

Lifetime označuje resničnostno serijo Pet fantov na teden kot "popolnoma poglobljen družbeni eksperiment". V oddaji neka avanturistična ženska povabi pet samskih fantov, da se preselijo v njen dom. Ker si vsi delijo isti prostor, lahko nastane veliko kaosa, vključno z gnečo v kopalnicah, nerodnimi spalnimi razmerami ter izzivi pri kuhanju in deljenju skupnih obrokov. Moški bodo namreč morali spati na neudobnih zofah, narediti dober vtis na sostanovalce ter njene starše, če bodo želeli osvojiti srce svoje izbranke. 

Slovenija ima talent prihaja 24. septembra!
Preberi še
Slovenija ima talent prihaja 24. septembra!

Gledalci bomo že od samega začetka lahko spremljali dramo, preobrate, igre in romantiko, ko bodo fantje skušali premagati konkurenco in hkrati osvojiti srce osebe, ki bi lahko bila njihova sanjska ženska. Na odločitve bodo imeli velik vpliv tudi dekletovi prijatelji in družina, ki bodo prav tako podajali svoja mnenja o snubcih. Čez teden bo izločala moške enega za drugim, dokler ne bo na koncu ostal en sam.

Ne moledujte za ljubezen, našla vas bo sama
Preberi še
Ne moledujte za ljubezen, našla vas bo sama

Drama se bo na VOYO začela že to nedeljo, 24. septembra. Socialna delavka in mati samohranilka Mercy, ki se pojavi že v prvi epizodi šova, pa pravi: "Pripravljena sem storiti vse, da bi našla pravo ljubezen."

Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399