Zadovoljna.si
Hana Huljić in Petar Grašo

Novice

Šušlja se, da je Hana Huljić spet noseča

Zadovoljna.si
05. 12. 2023 14.37
0

V javnosti že nekaj časa krožijo govorice, da je Hana Huljić spet noseča in da s partnerjem Petrom Grašem pričakujeta drugega otroka. Zdaj je govorice naslovil še njen oče Tonči Huljić.

Hana Huljić in Petar Grašo svoje družinsko življenje skrbno skrivata pred očmi javnosti, a kljub temu so se v javnosti pojavile govorice, da naj bi bila lepa Hana spet noseča in da z možem, Petrom Grašem, pričakujeta še enega otroka. 

Potem ko so se začele govorice o drugi nosečnosti Hane Huljić, se je oglasil še njen oče Tonči Huljić in razkril resnico o tem, kaj si obeta v prihodnosti.

"Rad bi imel več vnukov. Kar se mene tiče, bi bilo to super, ampak nihče okoli mene ni noseč. Vedno pravim, da bi si poleg Albe želel še več vnukov. Za zdaj še ni. Ampak bo," je na kratko povedal za 24sata.

Tonči Huljić o Grašu: "Mislil sem, da je bolan"
Preberi še
Tonči Huljić o Grašu: "Mislil sem, da je bolan"

Hana Huljić in Petar Grašo

Maja leta 2021 se je razvedelo, da sta se Petar Grašo in Danijela Martinović razšla, le nekaj mesecev pozneje, oktobra, pa je kot bomba odjeknila novica, da je Petar v razmerju s Hano Huljić, hčerko slavnega Tončija Huljića. 

Par je februarja leta 2022 izrekel usodni 'da', 17. julija istega leta pa se je v splitski bolnišnici rodila njuna prvorojenka, hčerka Alba. Zasebno življenje par skrbno skriva stran od oči javnosti.

Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Hana in Petar Grašo
Hana in Petar Grašo FOTO: Profimedia
Najlepšo žensko na svetu naj bi ubila lastna hči
Preberi še
Najlepšo žensko na svetu naj bi ubila lastna hči
Kdo je najbolj seksi znani Slovenec leta 2023?
Preberi še
Kdo je najbolj seksi znani Slovenec leta 2023?

Vir: story.hr

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 387