Zadovoljna.si
Pevka

Novice

Srbska pevka končno stopila tudi v igralske čevlje

N. Č.
17. 11. 2022 05.00
0

Na VOYO prihaja nova srbska serija za vse ljubitelje dobrih zgodb in skrivnostnih dram. Podali se bomo v svet blišča, slave in estrade, toda kmalu bomo spoznali, da ni vse tako svetlo, kot je videti na prvi pogled. Odkrili bomo mračno stran estradnic, ki živijo svoje življenje pod žarometi in spoznali, da se za vsakim njihovim nasmehom skrivajo solze, za vsakim odkritim intervjujem pa zasebno življenje, zavito v skrivnosti.

Spoznali bomo mlado vzhajajočo glasbeno zvezdo Ivano Lazić (Milica Pavlović), ki po zmagi na glasbenem tekmovanju doseže vse, o čemer je sanjala – življenje v velikem mestu, slavo, priljubljenost, številne nastope, potovanja ter ljubezen slavnega glasbenega producenta Vlada (Miloš Timotijević). Toda naivna pevka niti ne sluti, da bo za svoj uspeh kmalu morala plačati visoko ceno. Njena tekmica Emilija (Jelena Moore) ji zavida uspeh in je odločena, da bo naredila vse za svoje mesto pod žarometi. Ivana bo skušala pozabiti na svoje staro življenje, a nenadoma se ji bodo začeli dogajati skrivnostni pripetljaji, ki bodo imeli zares tragične posledice. Kakšna usoda bo doletela lepo, mlado Ivano?

Srbska serija Pevka že na VOYO!
Srbska serija Pevka že na VOYO!FOTO: Filmstar

Milica Pavlović, ki stopi v čevlje vzhajajoče glasbene zvezde Ivane, pravi, da pred tem, kljub mnogim ponudbam, nikoli ni razmišljala o igralski karieri. "Povabilo Predraga Gage Antonijevića in Nataše Drakulić me je zelo presenetilo. Sploh nisem vedela, da me pravzaprav načrtujejo za glavno vlogo v seriji," je Milica v enem izmed intervjujev opisala svoje občutke pred avdicijo. 

Nova turška serija prinaša obilico romance
Preberi še
Nova turška serija prinaša obilico romance

"Priznam, da je njihovo zaupanje in prepričanje, da lahko pravilno upodobim lik Ivane Lazić, name ustvarilo velik pritisk, da moram v omenjeno vlogo vložiti svoj maksimum, da upravičim njihova pričakovanja," je povedala pevka, ki ima sicer z igralstvom le malo izkušenj. Priznala je tudi, da je neizmerno hvaležna za ekipo, ki ji je bila med samim snemanjem v veliko pomoč: "Ekipa, ki je delala na seriji, je bila zares neverjetna. Vsi so z mano ravnali čudovito, trudili so se, da sem se počutila dobro in so mi bili v veliko oporo. V vsakem trenutku so mi bili pripravljeni pomagati in mi dati predloge ali nasvete, kako posamezni prizor odigrati čim boljše."

Čeprav jo je na začetku skrbelo, kako se bodo odzvali gledalci, je s končnim rezultatom zadovoljna, predvsem pa ji je pomembno, da ve, da je dala vse od sebe in da so ljudje, ki so sodelovali pri ustvarjanju serije, zadovoljni z njenim delom. "Prvič v življenju sem stala pred kamerami v takšni vlogi in vsi smo se zavedali, da to ne bo lahko delo," je povedala in dodala, da je sama po značaju popolnoma drugačna od lika, ki ga je odigrala.

Srbska serija Pevka že na VOYO!
Srbska serija Pevka že na VOYO!FOTO: Filmstar

Srbsko serijo Pevka si lahko že danes ogledate na VOYO!

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399