Zadovoljna.si
Keely Shay Smith in Pierce Brosnan

Trači

Po več kot dveh desetletjih zakona sta še vedno srečno zaljubljena

N. Č.
01. 04. 2023 05.00
0

Pierce Brosnan in njegova žena Keely Shay Smith bosta letos praznovala že 22. obletnico zakona, a par nikakor ne skriva, da iskrica njune ljubezni še vedno vneto gori. Vedno ko se pojavita v javnosti, lahko opazimo harmonijo in izmenjevanje nežnosti. Nič drugače ni bilo niti pred nekaj dnevi, ko so ju opazili na dogodku v Malibuju.

Čeprav sta Keely Shay Smith in Pierce Brosnan danes še vedno srečno zaljubljena, mnogi ne vedo, da Keely pravzaprav ni bila njegova prva ljubezen. 

Igralec je bil med letoma 1980 in 1991 poročen z avstralsko igralko Cassandro Harris, ki je 28. decembra 1991 tragično izgubila boj z rakom na jajčnikih. Izguba prve žene je Piercea močno prizadela, o soočanju z izgubo pa je spregovoril tudi v enem izmed intervjujev: "Ko vaš partner zboli za rakom, se vam življenje spremeni. Vaša rutina in način, kako gledate na življenje, vse se spremeni."

Pierce Brosnan in Cassandra Harris
Pierce Brosnan in Cassandra HarrisFOTO: Profimedia

Tri leta po Cassandrini smrti je Pierce prvič srečal Keely, ki mu je pokazala, da lahko kljub izgubi še vedno najde ljubezen. Zaradi njegove preteklosti nista preveč hitela, vzela sta si čas in morda je ravno to razlog, da njun zakon traja še danes. Kljub temu da sta začela zmenkovati že daljnega leta 1994, sta si zaobljube izmenjala šele sedem let pozneje, njuno ljubezen pa sta okronala kar dva sinova, Paris in Dylan, ki sta danes že odrasla. 

Pierce Brosnan z družino
Pierce Brosnan z družinoFOTO: Profimedia

Pierce se zaveda, da ljubezen ni samoumevna, zato je srečen, da ga ta v življenju ni našla zgolj enkrat, ampak kar dvakrat. "Imel sem odličen zakon, ki se je na žalost končal, in imel sem neizmerno srečo, da sem znova našel ljubezen. Usojeno nama je bilo, da se najdeva. Vsak dan se zahvaljujem Bogu zanjo," je v enem izmed intervjujev povedal igralec in dodal: "Ko me Keely pogleda, postanem slaboten. Všeč mi je njena vitalnost, njena strast. Ima to moč, brez katere ne bi mogel živeti."

Zaljubljeni par je bil pred nekaj dnevi opažen v Malibuju, kjer sta se udeležila literarnega dogodka, ki ga je organizirala njuna prijateljica, manekenka Paulina Porizkova. Na omenjenemu podpisovanju knjige je par deloval izredno harmonično, ujemala pa sta se tudi njuna stajlinga, oba sta bila namreč oblečena v črno. Igralec je izbral ležerno, a hkrati elegantno spomladansko kombinacijo, Keely pa je naravnost zažigala v dolgi pleteni obleki z globokim izrezom, videz pa je dopolnila z balerinkami, elegantno torbico in sončnimi očali.

Na VOYO vas čaka več filmov slavnega igralca. Najdete jih TUKAJ.

Pierce Brosnan in Keely Shay Smith
Pierce Brosnan in Keely Shay SmithFOTO: Profimedia
Šest let po ločitvi ujeta v družbi postavnega milijarderja
Preberi še
Šest let po ločitvi ujeta v družbi postavnega milijarderja
Ta znani igralec je bil včasih požiralec ognja
Preberi še
Ta znani igralec je bil včasih požiralec ognja

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399